AdAm Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czy jest chociaż jeden rodzaj takich samych skrzyń, pak na ramie i na Dakocie? Chodzi mi o to czy przykrycie paki dakoty pasuje do jakiegokolwiek Rama? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 dakota jest wg mnie węższa, cos koło 150 cm.. ram ma 160 cm szerokości wewnątrz paki tak, że po długości nie masz co patrzeć :-| Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Dokładnie tak jak napisał Sheriff. Dakota to inna klasa pickupów (midsize) i jest mniejsza. porównianie rama i durango (to samo co dakota tylko zamiast paki kabina kombi): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Czyli już wszystko jasne i nie da się obejść tego tematu. Trzeba będzie przygotować się na większy wydatek na tzw. Tonneau Covers. W Polsce niestety sprzedający maja ceny z kosmosu... Dziękuje jeszcze raz! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 dokłądnie ja po dłuższych poszukiwaniach sprowadziłem z USA firmy LEER seria 800 polecam :lol: Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi