wojtek 7.4 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 siema Panowie mam taki temat że rama którego mam zamiar kupić oglądał wczoraj mój kolega w lublinie i nie działa prędkościomierz i nie mógł sprawdzić motogodzin , właściciel twierdzi że już takiego kupił, ale mam pytanie czy to jakaś poważna usterka i co może być nie tak ,czy miał ktoś z was takie problemy z prędkościomierzem Quote chevy silverado 7.4 v8 sold pontiac firebird 5.0 v8 chrysler 300c 3.5 v6 dodge ram 4.7 v8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted November 5, 2012 Administrators Report Share Posted November 5, 2012 Nie wyświetla przebiegu czy nie działa wskaźnik prędkości ? Jeśli wyświetla przebieg to powinien pokazać ile MTG Jak nie dział prędkościomierz to trzeba sprawdzić czujnik na tylnim moście, może wtyczka? Kluczykowanie powinno pokazać jakiś błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek 7.4 Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 ok dzięki ja nie oglądałem tylko kolega i powiedziałem mu jak sprawdzić motogodziny i błędy i mówił że nic nie dało rady sprawdzić , nic nie pokazywało bo licznik kilometrów też nie działa , odpuszcze chyba temat , oczywiście sprzedający nic przez tel nie powiedział że prędkościomierz nie działa ani licznik km , i nie wiadomo jaki jest rzeczywisty przebieg Quote chevy silverado 7.4 v8 sold pontiac firebird 5.0 v8 chrysler 300c 3.5 v6 dodge ram 4.7 v8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogut999 Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Na pewno czujnik na tylnym moście, pól miesiąca temu urwałem go, po czym został zrobiony... A prędkościomierz jak nie działał tak nie działa..... Quote BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts