wojtek 7.4 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 siema Panowie mam taki temat że rama którego mam zamiar kupić oglądał wczoraj mój kolega w lublinie i nie działa prędkościomierz i nie mógł sprawdzić motogodzin , właściciel twierdzi że już takiego kupił, ale mam pytanie czy to jakaś poważna usterka i co może być nie tak ,czy miał ktoś z was takie problemy z prędkościomierzem Cytuj chevy silverado 7.4 v8 sold pontiac firebird 5.0 v8 chrysler 300c 3.5 v6 dodge ram 4.7 v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Nie wyświetla przebiegu czy nie działa wskaźnik prędkości ? Jeśli wyświetla przebieg to powinien pokazać ile MTG Jak nie dział prędkościomierz to trzeba sprawdzić czujnik na tylnim moście, może wtyczka? Kluczykowanie powinno pokazać jakiś błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek 7.4 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 ok dzięki ja nie oglądałem tylko kolega i powiedziałem mu jak sprawdzić motogodziny i błędy i mówił że nic nie dało rady sprawdzić , nic nie pokazywało bo licznik kilometrów też nie działa , odpuszcze chyba temat , oczywiście sprzedający nic przez tel nie powiedział że prędkościomierz nie działa ani licznik km , i nie wiadomo jaki jest rzeczywisty przebieg Cytuj chevy silverado 7.4 v8 sold pontiac firebird 5.0 v8 chrysler 300c 3.5 v6 dodge ram 4.7 v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Na pewno czujnik na tylnym moście, pól miesiąca temu urwałem go, po czym został zrobiony... A prędkościomierz jak nie działał tak nie działa..... Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi