donald Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Witam. dodge ram 4.7 07r skrzyni RF5-45 biala wtyczka . Mam problem ze skrzynia biegow. Byla naprawiona w jednym z warsztatow ktore duzo mowia i G... robia. calosc mechaniczna -sprzegla konwenter przekladki i uszczelki byly wymienione olej i filtry. Na zimnym dzialala dobrze lecz na cieplym przy zmianie kierunku jazy z przodu na ty towarzyszlo -zgrzyt i szarpniecie walem( 2wd ) teraz wyskakuje jakis blad po djagnozie niby usterka kompa w skrzyni no i wpada w tryb awaryjny. plyta glowna niezostala wymieniana zaklad przed naprawa po ktorej tak sie dzieje twierdzil ze nietrzeba bylo jej ruszac. dajcie namiar mi na jakiegos zetelnego fachowca ktory zdjagnozuje i usunie problem.....pozdrawiam wszystkich. :cry: Cytuj donald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 http://pickupklub.pl/viewforum.php?f=1 :-x :-x :-x A myślałem, że ja robię błędy... Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Po co tłumaczyć poraz 1000............. nie lepiej wywalic do kosza, może wtedy w trakcie szukania własnego tematu trafi na przywitalnie, carfax itp. To zaczyna być śmieszne Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Bodano, dlaczego jesteś taki mało tolerancyjny? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Bodano, dlaczego jesteś taki mało tolerancyjny? bo..............etam :laser: zaraz jakiś jezusek odpisze i będzie po temacie Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi