kucaro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jako ze muszę się wybrac do serwisu (jutro albo w piatek) z moją Navarą - czy zna ktoś może jakiś dobry serwis Nissana w okolicy Piaseczna ? Mam pare 'dupereli' do zrobienia przed obozem zimowym. Jak nie znajde to wstawiam do Zaborowskiego gdzie mnie mocno uderzy po kieszeni :-( Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 karlowicz4x4.pl , nie wiem tylko czy przyjmą autko tak od zaraz natomiast na pewno terenowe nissany znają na wylot :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 m... interesujao wyglada ich strona, ale troche daleko mam, na druga strone Wawy. Z Warszawy jedziemy do Legionowa , przejeżdżamy przez całe Legionowo w stronę Zegrza. Mijamy skręt w lewo na Nasielsk i po 60 m skręcamy w prawo w uliczkę z płyt betonowych i jedziemy do końca liczylem ze coś blizej sie znajdzie niz Zaborowski na Pulawskiej. Ale namiar zapiszę, może sie przyda za jakiś czas. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daczkes Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 polecam tych ludzi robią naszego pickupa d22 OSP Rogów http://rogow.straz.org.pl/nissan.html będąc na placu przy warsztacie nie chce się wychodzić tyle cudów tam stoi zresztą V8 LS by Chevy w patrolu chyba mówi swoje. Chłopaki znają się na robocie jak mało kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekkangur Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Hejka - poszukuję (pilnie) łożyska do Navary - tylne lewe koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi