kucaro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jako ze muszę się wybrac do serwisu (jutro albo w piatek) z moją Navarą - czy zna ktoś może jakiś dobry serwis Nissana w okolicy Piaseczna ? Mam pare 'dupereli' do zrobienia przed obozem zimowym. Jak nie znajde to wstawiam do Zaborowskiego gdzie mnie mocno uderzy po kieszeni :-( Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
Datex Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 karlowicz4x4.pl , nie wiem tylko czy przyjmą autko tak od zaraz natomiast na pewno terenowe nissany znają na wylot :-) Cytuj
kucaro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 m... interesujao wyglada ich strona, ale troche daleko mam, na druga strone Wawy. Z Warszawy jedziemy do Legionowa , przejeżdżamy przez całe Legionowo w stronę Zegrza. Mijamy skręt w lewo na Nasielsk i po 60 m skręcamy w prawo w uliczkę z płyt betonowych i jedziemy do końca liczylem ze coś blizej sie znajdzie niz Zaborowski na Pulawskiej. Ale namiar zapiszę, może sie przyda za jakiś czas. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
daczkes Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 polecam tych ludzi robią naszego pickupa d22 OSP Rogów http://rogow.straz.org.pl/nissan.html będąc na placu przy warsztacie nie chce się wychodzić tyle cudów tam stoi zresztą V8 LS by Chevy w patrolu chyba mówi swoje. Chłopaki znają się na robocie jak mało kto. Cytuj
marekkangur Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Hejka - poszukuję (pilnie) łożyska do Navary - tylne lewe koło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi