pit373 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 witam Znalazłem odpowiadającego mi full sajza w Kanadzie i jak się okazało do ceny dochodzi jeszcze podatek "stanowy" prawie 3 tys $ CAD. Czy ktoś się orientuje czy ten podatek można jakoś odzyskać, coś np w stylu tax refund? Pytałem sprzedającego, ale nie kuma czaczy bo nigdy nie wysyłali auta poza kontynent. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 witam Znalazłem odpowiadającego mi full sajza w Kanadzie i jak się okazało do ceny dochodzi jeszcze podatek "stanowy" prawie 3 tys $ CAD. Czy ktoś się orientuje czy ten podatek można jakoś odzyskać, coś np w stylu tax refund? Pytałem sprzedającego, ale nie kuma czaczy bo nigdy nie wysyłali auta poza kontynent. Chyba raczej nie do odzyskania. Właśnie kanada wkurza na maxa z podawaniem cen netto... Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 poszperałem w googlach i teoretycznie piszą, że w usa jak auto na export to nie doliczają state tax. Znajoma z toronto spróbuje to namierzyć. oto cel: wg sprzedającego: carfax queen :-D http://paultinneyauto.autotrader.ca/used/Toyota/2007-Toyota-Tundra-af98ad010a0a0065003350534345902b.htm Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi