Pyrka Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 W imieniu Toyota Land Cruiser Owners Club zapraszam serdecznie wszystkich użytkowników pick-upów spod znaku Toyoty na TLC Camp 2011. Impreza, podobnie jak edycja 2010, odbędzie się na terenach Autodrom 4x4 w wielkopolskich Włościejewkach. Impreza odbędzie się w dniach 9-12 czerwca. Koszt udziału: - Dorośli i dzieci powyżej 8 lat - 99 zł - Dzieci w wieku 4 - 7 lat - 45 zł - Dzieci do 3 lat - gratis Szczegółowe informacje oraz relacje z edycji 2010 znajdziecie na stronie http://www.tlc-camp.pl/ Podobnie jak w ubiegłym roku czeka Was moc atrakcji i super atmosfera. Zapraszam serdecznie Komandor TLC Camp 2011 Paweł "Pyrka" Jagodziński http://www.tlc-camp.pl/ Cytuj Pyrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Panie Pawle czy tylko i wyłącznie Tojotki zapraszacie ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ... szkoda, bo na tym forum nie ma ich za wiele. Ciekaw jestem jak długo kolega u nas zabawi, bo mam wrażenie, że wpadł zamieścić tylko ogłoszenie. Oooj, jak ja tego nie looobię. :-| Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrka Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Panie Pawle czy tylko i wyłącznie Tojotki zapraszacie ? :mrgreen: No niestety/stety tak - tylko Toyota. Impreza jest hermetyczna pod względem markowym. Będzie można odwiedzić zlot (są miejsca parkingowe przy terenie Autodromu), natomiast nie będzie możliwości wjazdu na teren Zlotu, chyba że ktoś dołącza do Partnerów imprezy i ma wtedy prawo wjechać czym chce. Imprez "wielkomarkowych" jest dużo, a zlot poświęcony jednej marce nie daje możliwości "rozpraszania się", licytacji co lepsze, co gorsze itd. Poza tym wyobrażam sobie, że fajny byłby zlot Dodge Ram Only na przykład. Co do mojej banicji z forum PickUpKlub to nie śpieszcie się, bo może zagoszczę na dłużej ;-) Pozdrawiam Cytuj Pyrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Co do mojej banicji z forum PickUpKlub to nie śpieszcie się, bo może zagoszczę na dłużej Liczę na to i zachęcam do udziału w życiu naszego forum. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi