Gość Anonymous Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Mam pomysł na sylwestra. Ponieważ Kuba (mudder) jest z Zakopca to można by tam zorganizować fajną imprę. Mogę podjąć się organizacji, ale oczywiście nizbędny będzie również Mudder. Zakładam że najlepiej zrobić zaliczkowanie by nikt nie wycofał się z tego przedsięwzięcia. Oczywiście zjazd musi mieć charakter rodzinny i warunki muszą być odpowiednie dla dam oraz dzieci. Nie planuję jednak jakiegoś kosmosu finansowego w hoteli 10cio gwiazdkowym i balu sylwestrowego za 1000zł od osoby :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Jak coś jakieś noclegi mogę naruchać, ale trzeba by się do końca września zdeklarować coby zamówić coś sensownego, ja niestety w imprezie brać udziału nie będę bo jak co roku w pracy będę :evil: ale służę pomocą. Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ale mam nadzieję, że w jakiś inny dzień wpadniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ale mam nadzieję, że w jakiś inny dzień wpadniesz. Jasne :twisted: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi