Lesowiwi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam wszystkich:) dawno Mnie tu nie było ale jestem i mój pickup też ma nową odsłonę ale to zaprezentuję w innym dziale:D Pozdrowienia dla forumowiczów:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witaj:) Czekamy na prezentacje ;-) Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam wszystkich:) dawno Mnie tu nie było ale jestem i mój pickup też ma nową odsłonę ale to zaprezentuję w innym dziale:D Pozdrowienia dla forumowiczów:)) Cześć, Faktycznie dawno Cię nie było, a nawet powiem więcej, pierwszy raz Cię widzę, ale to pewnie dlatego, że zanim ja się pojawiłem to Ciebie już nie było :-P Miło, że wracasz, bo wiele się zmieniło od tamtej pory. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cześć . Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi