makazu Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Panowie czym można zastąpić katy w 5,7 hemi z 2004 roku ewentualnie jakie katalizatory i skąd kupić do mojego tłuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajko222 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Mi po wypaleniu katalizatora gość w warsztacie wydechowym wpakował jakiś uniwersalny dostosowany do pojemności silnika. Miał taki na stanie. Koszt chyba 800zł jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makazu Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 A czy może kojarzysz jakiej to firmy i jaki model ci zamontował. czy wymieniłeś obydwa no i jakie były objawy przed wymianą kata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajko222 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Firmy i modelu nie znam niestety. Było to robione w Koszalinie w ZHU Czekaj Zbigniew. Wymieniany był jeden przez to, że miałem za bogatą mieszankę gazu i opary dopalały się w układzie wydechowym i spaliły wnętrzności Kata. A objawów oprócz kontrolki Check Engine i chyba błędu sondy lambda nie było żadnych. Może warczał troszkę głośniej, bo katalizator też coś tam tłumi, ale generalnie nic się nie zmieniło. Po prostu zamiast katalizatora miałem pustą puszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi