Boniu Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć na temat owiewek szyb bocznym firmy HEKO? Godne polecenia czy dziadostwo? Cytuj
MeFF Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć na temat owiewek szyb bocznym firmy HEKO?Godne polecenia czy dziadostwo? W osobówce mam i dają radę, choć zawsze mam problem z tymi metalowymi klamerkami i zakładam bez, więc szyby z czasem porysowane, a raz nawet owiewkę wywiało przy otwartej szybie ;-) Pewnie jakbym założył te blaszki byłoby ok ;-) Do pickupa najpierw tez kupiłem Heko, ale potem szybko znalazłem dużo większe, solidne i montowane na drzwi, sprawdzają się bez porównamia lepiej niż Heko, które są wg mnie za małe do dużych szyb. Cena była chyba 2x wyższa za kpl. ale warto założyć raz a dobrze. Pozdrawiam, MeFF Cytuj
Boniu Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Podaj namiar na te większe owiewki. Cytuj
MeFF Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Podaj namiar na te większe owiewki. Zaskoczę cię, ale nie znam jednego producenta tych owiewek do wszystkich aut - trzeba szukać po swoim modelu auta, ja przez przypadek znalazłem na alledrogo sortując od najdroższych ;-) Sprawdź na http://www.pickupdiablo.pl/ może tam znajdziesz coś dla swojego auta, bo nie napisałeś do czego szukasz :-( . Pozdrawiam, MeFF Cytuj
Boniu Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 Dodge Ram 2015 [ Dodano: 2017-02-11, 10:50 ] dzięki za stronkę. dziś sobie ją oglądne co tam mają :-) Cytuj
marekdrill777 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Super sprawa bo tegoż poszukuję , pozdrowionka :> Cytuj http://www.hondacentrum.pl/
makazu Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 Dla zainteresowanych - mam owiewki Heko do odsprzedania - Dodge ram Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi