małyL200 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam. Mam na imię sylwester i od tygodnia jestem szczęśliwym albo i nie posiadaczem sławnego już tutaj Gumisia. Z racji, że jest to mój 1 szy Ramik mam nadze, że będę mógł czasami liczyć na mała pomoc pozdro z istebnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parker Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witaj na forum :-) To w "Jastebnej" Ci śnieg z takim autkiem nie groźny :-D Bez awaryjnego użytkowania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidak Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Hej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Cześć :2piwo: Pozazdrościć fury :git: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Hej Sylwek ! Witam Cię serdecznie ..!! Coś będziesz potrzebował pisz śmiało ,zawsze Ci ktoś coś doradzi . A jak by co to dzwoń ,numer masz . Pozdrawiam prawy/Tomek Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
singit Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 hej! ja już zazdroszczę :P ale niedługo bo planuje zakup na początku roku. Pozdrawiam! -- studia informatyczne warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi