toolmetal Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam Wszystkich miłośników XXL pickupów Mam nadzieję, że już niedługo do Was dołączę. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Siem Mariusz... Czego bedziesz szukał? Jak masz pytania odnośnie Dodge Ram to dobrze trafiłes, bo jest nas tu sporo, ale jest też kilku miłośników Forda F :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Siem Mariusz...Czego bedziesz szukał? Jak masz pytania odnośnie Dodge Ram to dobrze trafiłes, bo jest nas tu sporo, ale jest też kilku miłośników Forda F :-D Dzięki, już założyłem temat Celuję w format XXL (może XXXL) Ram3500 vs. F350 Zapraszam: Ram vs. Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dzięki, już założyłem temat Celuję w format XXL (może XXXL) Ram3500 vs. F350 Dopiero wszedłem na forum. Jeszcze tam nie dotarłem... :lol: Pozdr Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witamy kolegę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi