wojpow Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Pewnie był już ten temat, ale mie moge znaleźć, przepraszam... Właśnie obróciły mi sie panewki w D22. Nie chce robić syfu, ma byc potrzadnie. Nie znam sie a internet rożnie opisuje. Pomóżcie proszę; muszę zrobić przeszczep. Jaki silnik? Jedni piszą D40, jedni Terrano 2.7, inni 3.0. Nie wiem... Podobno jeszcze przy 2.7 Terrano jeszcze skrzynia biegów do przeczszepu. Ktoś ma doświadczenie? Jakieś porady?! Cytuj Była NISSAN D22 NAVARA
siepiet Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Musisz poszukac na nissanklub.pl, tam jest sporo osob ktore robily swapa, jak mialem Navare to tez mi kleknal silnik, ja robilem remont Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
wojpow Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Dzięki! Cytuj Była NISSAN D22 NAVARA
suarezo Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 oj dobrze ze jest forum o nissanie :) Cytuj Mój blog Zdrowieiurodaporadnik
Rekomendowane odpowiedzi