Majic777 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam z Poznania. Ma być pickup, to jest Fiat FSO 1500, rocznik 1979/80. Tak na serio może rozmiar i pojemność nie wpisuje się mocno w charakter tego forum ale konstrukcyjnie chyba się nada. Zawitałem tutaj, bo będę szukał rozwiązań dla zabudowy paki ale raczej w stylu retro-aktualnie jest napryskane coś, co niekoniecznie mi podchodzi. Zatem witam i pozdrawiam. Cytuj FSO 125p pickup rocznik 1980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Cześć :2piwo: Fura pierwsza klasa... dawno, dawno temu miałem 2 (sedany), a pickupa to sobie tylko rysowałem ;-) (i tak mi chyba zostalo :-/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Konstrukcyjnie to pierwsza liga ,Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 może rozmiar i pojemność nie wpisuje się mocno w charakter tego forum hehe fajny :) a co rozmiaru i pojemności to nikt nie mówił ze pickup to ma być wielki i palić min. 30l/100 :lol: :lol: Cytuj Ford F-150 2005 Lariat 5,4 V8 Triton Jeep Commander 2006 Laredo 3,7 V6 Sprzedam Mechanizm opuszczania kola zapasowego Dolot stożkowy do 5,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi