DJFighter Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam szanownych kolegów . Uprzejmie proszę o pomoc w sprawie sterowania lusterkami, a mianowicie : przełącznik lusterek działa i działa też sterowanie lewym lusterkiem zewnętrznym od siebie w lewo jak i w górę , a po przełączenie na prawe lusterko działa sterowanie do siebie w lewo i górę, czyli na joystiku na drzwiach nie funkcjonuje w prawo i w dół. Nie mogę zlokalizować schematu połączeń tego sterowania. Mam schemat ale chyba nie jest do końca kompletny ponieważ brak tam rysunku schematu sterowania lusterkami . Bardzo Was proszę o pomoc, gdyż dopiero co kupiłem ten wózek i wszystko już mam w nim usprawnione za wyjątkiem tych lusterek . Pozdrawiam z góry serdecznie dziękuję za pomoc . DJ Cytuj Chevrolet Silverado 1999 ( po 1999 ) 5.3 L Vortec
cymek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sprobuj wyjac przelacznik (sterowanie) rozbierz go i przelutuj.. moze jest to tylko wina zimnych lutow ktore juz nie lacza.. W innym przypadku (jesli to nie pomoze) musisz sprawdzic styki w lusterku Cytuj
DJFighter Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Przełącznik wyczyszczony i przelutowany . Zastanawia mnie fakt że problem powtarza się po obu stronach w te same strony. Nie mogę zlokalizować schematu niestety . [ Dodano: 2015-04-13, 13:35 ] Drodzy koledzy czy znajdzie się ktoś będzie w stanie mi pomóc z problemem ? Cytuj Chevrolet Silverado 1999 ( po 1999 ) 5.3 L Vortec
cymek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tutaj na filmiku jest chevy, ale suburban... schemat tez jest... obejrzyj, moze cos wyczaisz How to fix a car mirror that won't move -- Chev Suburban: Cytuj
DJFighter Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Cymek serdeczne dziękuję za pomoc . Dzięki temu filmikowi a głównie dzięki schematowi który w nim jest zaprezentowany usterkę usunąłem . Powodem usterki była złamana żyła przewodu elektrycznego wewnątrz izolacji przy wtyczce przełącznika lusterek. Dziękuję jeszcze raz . Cytuj Chevrolet Silverado 1999 ( po 1999 ) 5.3 L Vortec
Gość Anonymous Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 tak jak wyżej jest napisane i na filmie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi