DJFighter Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam szanownych kolegów . Uprzejmie proszę o pomoc w sprawie sterowania lusterkami, a mianowicie : przełącznik lusterek działa i działa też sterowanie lewym lusterkiem zewnętrznym od siebie w lewo jak i w górę , a po przełączenie na prawe lusterko działa sterowanie do siebie w lewo i górę, czyli na joystiku na drzwiach nie funkcjonuje w prawo i w dół. Nie mogę zlokalizować schematu połączeń tego sterowania. Mam schemat ale chyba nie jest do końca kompletny ponieważ brak tam rysunku schematu sterowania lusterkami . Bardzo Was proszę o pomoc, gdyż dopiero co kupiłem ten wózek i wszystko już mam w nim usprawnione za wyjątkiem tych lusterek . Pozdrawiam z góry serdecznie dziękuję za pomoc . DJ Cytuj Chevrolet Silverado 1999 ( po 1999 ) 5.3 L Vortec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sprobuj wyjac przelacznik (sterowanie) rozbierz go i przelutuj.. moze jest to tylko wina zimnych lutow ktore juz nie lacza.. W innym przypadku (jesli to nie pomoze) musisz sprawdzic styki w lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJFighter Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Przełącznik wyczyszczony i przelutowany . Zastanawia mnie fakt że problem powtarza się po obu stronach w te same strony. Nie mogę zlokalizować schematu niestety . [ Dodano: 2015-04-13, 13:35 ] Drodzy koledzy czy znajdzie się ktoś będzie w stanie mi pomóc z problemem ? Cytuj Chevrolet Silverado 1999 ( po 1999 ) 5.3 L Vortec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tutaj na filmiku jest chevy, ale suburban... schemat tez jest... obejrzyj, moze cos wyczaisz How to fix a car mirror that won't move -- Chev Suburban: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJFighter Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Cymek serdeczne dziękuję za pomoc . Dzięki temu filmikowi a głównie dzięki schematowi który w nim jest zaprezentowany usterkę usunąłem . Powodem usterki była złamana żyła przewodu elektrycznego wewnątrz izolacji przy wtyczce przełącznika lusterek. Dziękuję jeszcze raz . Cytuj Chevrolet Silverado 1999 ( po 1999 ) 5.3 L Vortec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 tak jak wyżej jest napisane i na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi