dejwitt Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Mam dzinwny objaw w zawieszeniu mimo ze przktycznie wszystko wymienione od srody zawieszenie zaczelo halasowac jakby przy przebitej oponie krecic kierownica w miejscu. Podejrzewam najgorsze ze to mozemaglownica ale wczesniej nie bylo zadnych objawow wskazujaca wlasnie na nia. Wiecie moze co tomogloby byc? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
siepiet Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Tuleje na dolnym wahaczu Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
dejwitt Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Dzieki to jedyna czsc ktorej nie wymienilem bo nie wykazywaly jakis luzow...wymienie i spra3dze poprawe :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
mercg Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Tuleje na dolnym wahaczu dobra diagnoza na odleglosc :up: cóś jak kaszpirowski :mrgreen: u mnie tak skrzypiało ze wstyd bylo przez miasto jechac , usterke ( tuleje wahacza ) znalazl stary diagnosta :up: Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04
siepiet Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 :mrgreen: no wiesz, wszyscy borykamy sie z tymi samymi problemami. I znam to uczucie wstydu :oops: Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
dejwitt Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Wstyd jak diabli szczegolnie jak trzeba juz parkowac na osiedlu hehehe :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
dejwitt Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Problemem skrzypienia nie były tuleje a nie najlepszy smar fabryczny w sworzniach które założyli w warsztacie. Kupiłem mopar smar wprasowalem jego zdrowa dawkę i jak ręką odjal :-) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
makazu Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Kolego - mam aktualnie ten sam problem. Po wymianie sworzni wahacza dolnego w czasie mrozu skrzypi nie miłosiernie. trzy razy dopompowaliśmy smar w sworznie (smar standardowy w warsztacie BOSCH). na razie jest spokój ale z obawą czekam na spadk temperatury - oby nie skrzypiało znowu. PYTANIE - Czy ten Moparowski smar jest jakiś inny-lepszy??? Cytuj
dejwitt Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Raczej jest taki jak inny...smaruj regularnie a problem się nie pojawi ;-) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Rekomendowane odpowiedzi