Kassei Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Hejka po przerwie :-> Panowie podratujcie bo mam znowu mokro pod dywanikiem kierowcy. Nie popuszczam moczu więc jedynym powodem może być klimatyzacja, a dokładnie zatkane jej odwodnienie :lol: Ostatnio problem rozwiązał się sam, ale chyba tym razem będzie potrzebna ingerencja zewnętrzna. Kładłem się pod autem ale nic nie przykuło mojej uwagi :-/ Jak rozwiązać problem, gdzie szukać "korka" ? Pozdrawiam Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Może podjechać do fachowca od klimatyzacji do starego stażem fachowca a nie do pierwszego z brzegu zakładu który automat do napełniania ma od roku czy dwóch lat. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszon Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja miałem zakład klimatyzacji, nie jedz do żadnego nabijacza, jedź do zaufanego mechanika, chyba, że masz więcej czasu to grzeb sam, pod autem, zazwyczaj na wysokości deski rozdzielczej powinien być otwór gumowy (europejczyki), postaw auto na suchym placu, włącz klimę i szukaj plamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi