Maarr80 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam kolegów, dzisiaj po ustawieniu temperatury na zimne przez cały czas leciało mi gorące powietrze z nawiewów dodam, że po włączeniu klimy nic sie nie zmieniało. Klima co jakiś czas sie załączała ale wentylator od klimy nie działał a w środku samochodu Sahara. Ktoś z kolegów może miał taki problem? Pozdrawiam Cytuj
dejwitt Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Może nie styka kostka od panelu albo sam panel szlag trafiło. Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
mrB Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 ktora wersja SLT czy Laramie? Cytuj 5.7L ECONOMY PACK
Maarr80 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Wersja laremie, wczoraj właśnie wyciągnąłem ten panel poruszałem nim i jakby lepiej. Zauważyłem też że nawiewy nie przełączały się, wiał tylko np .na szybę. Dodatkowo mam padnięty wentylator od klimatyzacji na kostkę przychodzi napięcie a wentylator stoi. Cytuj
mrB Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 zobacz czy panel dziala, sprawdz czy silniczki sterujace klapkami sie poruszaja jesli tak - to problem moze byc z ktoras klapka sterujaca nawiewami tu masz sciage - zdejmowanie paneli nie jest konieczne w laramie jest niezalezne sterowanie na strony, w SLT klapki sa polaczone https://www.youtube.com/results?search_query=ram+2006+blend+door Cytuj 5.7L ECONOMY PACK
mercg Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Wersja laremie, wczoraj właśnie wyciągnąłem ten panel poruszałem nim i jakby lepiej. Zauważyłem też że nawiewy nie przełączały się, wiał tylko np .na szybę. Dodatkowo mam padnięty wentylator od klimatyzacji na kostkę przychodzi napięcie a wentylator stoi. jak sie skonczyla Twoja hitoria , bo u mnie od kilku dni jest podobnie , po wlaczeniui klimy leci bardzo cieple powietrze i dopiero po oklolo 15-20 minutach !!!!! klimatyzacja prawidlowo dmucha zimnym powietrzem [ Dodano: 2016-05-25, 16:30 ] w moim przypadku, znowu!!!! wentylator chłodnicy klimatyzacji do wymiany .. Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04
Rekomendowane odpowiedzi