drug Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 powiedzcie prosze czy ram 1500 z 2007 r0ku ma w radiu zmieniarke cd jak ten z roku 2004 :?: Darek, nie pytasz tu gdzie trzeba. Poczytaj regulamin forum. Radia montowane były od prostych odbiorników z kasetami po stacje multimedialne z nawigacją 7", zależy kto za co zapłacił przy zamawianiu auta w salonie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiakdarek Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 to nie tak jak piszesz , miałem kilka ramów i wiem o co pytam gdzie mogę kupić filtr stożkowy z dolotem do 5,7 hemi? Używaj opcji edytuj, nie pisz co chwila posta pod postem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Suchorz ma fajne https://store.xj-jeep.com/uklady-dolotowe-filtry-c-197.html Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi