KubaFilm Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Cześć! Miło mi przyłączyć do Waszego forum. Jestem tu tylko na chwilę i poszukuję samochodu do filmu fabularnego. A tak dokładnie to potrzebuję dwóch pick upów. Interesują mnie samochody tylko amerykańskie i nie młodsze niż 1996 rok. Najlepiej z okolic Bydgoszczy. Pierwszy powinien być starym samochodem, może być trochę zniszczony - ale niekoniecznie - z przedziału 50-80 lata. Drugi powienien być 80-90 - wyspasionym - może z fajnymi halogenami, dużo chromu. pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 ile tych pickupów potrzebujesz bo czytam to już w 3 miejscu 6 sztuk będzie ciężko znaleźć :) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaFilm Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 dwa! no i co? nic? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Pierwsze auto to idealnie pasuje żółtek Drug'a, RAM z roku 76 bodajże. Tu masz żółtka http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=1622&postdays=0&postorder=asc&start=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi