emjot84 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Witam Kolegów Szanownych. trochę mój Ram'ik pościnał oponki i postawiłem go na geometrie, żeby pochylenie poprawić, a tu guzik, nie mają danych potrzebnych do ustawienia i chcą żebym sam je zdobył :( Czy może któryś z Kolegów dysponuje i chciałby się podzielić potrzebnymi informacjami? Założyłem też fajowe nowe kapcie błotne do niego:) Niebawem wrzucę jakieś fotki w końcu:) Cytuj RAM 1500 QuadCab '02 5,9L Benz+LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 http://www.pickupklub.pl/service/2006-DR trzeba ściągnąć i szukać jest na pewno bo sam potrzebowałem ! Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 już wiem : strona 90 Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjot84 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Dzięki:) Poszukam, tylko najpierw dorwe lepsze łącze bo przez iPlusa to zanim to zajdzie to na samych felgach bede jechał:) Cytuj RAM 1500 QuadCab '02 5,9L Benz+LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ok niestety nie wiem jak przesłać tą jedną stronę (może ktoś z większą wiedzą komputerową wie jak to zrobić) ale opłaca się ściągnąć całość - to istna kopalnia wiedzy dla posiadaczy Ramika pozdrawiam Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjot84 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No już dopadłem szybkiego neta, zaraz pobieram:) ja chyba miałem już kiedyś ten manual, tylko moja była kobieta na odchodne zrobiła mi czystke w kompie i chyba razme poleciało:) Cytuj RAM 1500 QuadCab '02 5,9L Benz+LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi