emjot84 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Witam Kolegów Szanownych. trochę mój Ram'ik pościnał oponki i postawiłem go na geometrie, żeby pochylenie poprawić, a tu guzik, nie mają danych potrzebnych do ustawienia i chcą żebym sam je zdobył :( Czy może któryś z Kolegów dysponuje i chciałby się podzielić potrzebnymi informacjami? Założyłem też fajowe nowe kapcie błotne do niego:) Niebawem wrzucę jakieś fotki w końcu:) Quote RAM 1500 QuadCab '02 5,9L Benz+LPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpero Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 http://www.pickupklub.pl/service/2006-DR trzeba ściągnąć i szukać jest na pewno bo sam potrzebowałem ! Quote życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpero Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 już wiem : strona 90 Quote życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emjot84 Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 Dzięki:) Poszukam, tylko najpierw dorwe lepsze łącze bo przez iPlusa to zanim to zajdzie to na samych felgach bede jechał:) Quote RAM 1500 QuadCab '02 5,9L Benz+LPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpero Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 ok niestety nie wiem jak przesłać tą jedną stronę (może ktoś z większą wiedzą komputerową wie jak to zrobić) ale opłaca się ściągnąć całość - to istna kopalnia wiedzy dla posiadaczy Ramika pozdrawiam Quote życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emjot84 Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 No już dopadłem szybkiego neta, zaraz pobieram:) ja chyba miałem już kiedyś ten manual, tylko moja była kobieta na odchodne zrobiła mi czystke w kompie i chyba razme poleciało:) Quote RAM 1500 QuadCab '02 5,9L Benz+LPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts