Skocz do zawartości

Ciekawy projekt z Wroclawia

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mialem przyjemnosc dzialac przy tym autku. Dawno temu miałem przyjemność pracować dla takiego pana, który posiada dużą kolekję samochodów zabytkowych ( około 50 Cadillc'ow z lat 50-60 . Lubił on też pickupy (nowe i stare) Samochód był robiony we wrocławiu. Ostatnio miałem okazję go ogląać po calkowitej renowqacji - powala z nóg. Więcej info na priv. z przyjemnością porozmawiam o tym cacku.

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab

Opublikowano

Będę za 3 tyg. we Wro ... można się spotkać i pogadać.

Masz jekieś zdjęcia tych cacuszek?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.stovebolt.com/gallery/jeziorski_wojtek_1941.htm

warto tam zagladnac. Swego czasu ze swoim ex-szefem wrzucilismy pare fotek '41 pikusia. chyba posiadam jeszcze foty z procesu odnawiania autka. Gdzies powinienem miec tez fotki innych samochodow ( a autek jest okolo 50 ) Jesli nie bedziesz miala czasu na pogaduchy i spotkanie to zawsze moge Ci przeslac je na maila. Namawiam jednak do spotkania jako ze mam pare spraw ktore chcialbym przegadac w obecnosci autek ( techniczne pierdoly) a jakbys w jakis piatek byl to planuje mala sesje foto + filmiki HD. kolo mnie jest budowa obwodnicy + duuuze rondo - jest zabawy z tym troszke ;)

Wojtek

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab