v8city Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 http://www.stovebolt.com/gallery/jeziorski_wojtek_1941.htm Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nie wiesz kto sie tego podjął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja mialem przyjemnosc dzialac przy tym autku. Dawno temu miałem przyjemność pracować dla takiego pana, który posiada dużą kolekję samochodów zabytkowych ( około 50 Cadillc'ow z lat 50-60 . Lubił on też pickupy (nowe i stare) Samochód był robiony we wrocławiu. Ostatnio miałem okazję go ogląać po calkowitej renowqacji - powala z nóg. Więcej info na priv. z przyjemnością porozmawiam o tym cacku. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Będę za 3 tyg. we Wro ... można się spotkać i pogadać. Masz jekieś zdjęcia tych cacuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 http://www.stovebolt.com/gallery/jeziorski_wojtek_1941.htm warto tam zagladnac. Swego czasu ze swoim ex-szefem wrzucilismy pare fotek '41 pikusia. chyba posiadam jeszcze foty z procesu odnawiania autka. Gdzies powinienem miec tez fotki innych samochodow ( a autek jest okolo 50 ) Jesli nie bedziesz miala czasu na pogaduchy i spotkanie to zawsze moge Ci przeslac je na maila. Namawiam jednak do spotkania jako ze mam pare spraw ktore chcialbym przegadac w obecnosci autek ( techniczne pierdoly) a jakbys w jakis piatek byl to planuje mala sesje foto + filmiki HD. kolo mnie jest budowa obwodnicy + duuuze rondo - jest zabawy z tym troszke ;) Wojtek Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi