kris76 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 witam posiadam opla fronterę,chciałbym go przerobić na pic-up,ale nikt nie potrafi odpowiedziec mi na pytanie,czy po przeróbce auto przejdzie badania techniczne...a szkoda inwestować w przeróbke,jesli auto ma pózniej stac w ogródku...czy sa odpowiednie przepisy,gdzie ich szukać,gdzie pytać żebym mógł się tym kierować i żebym wiedział że auto zostanie dopuszczone do ruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zapytaj w stacji kontroli pojazdów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris76 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ok,dzięki za odp.w stacji kontroli pojazdów odprawili mnie z kwitem...powiedzieli,że nie moge przerabiać auta,które ma homologacje,ale z tego co widziałem na zdjęciach,to jezdzi mnóstwo aut przerobionych,więc o co chodzi?pytam i szukam ludzi którzy byli czy są w podobnej sytuacji,czy tylko stacja kontroli pojazdów?a może tylko w olsztynie nie można przerabuiac aut?:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 W jakiej stacji kontroli pojazdów ty byłeś. Opel Frontera jest na ramie a jeśli dobrze pamiętam to w takim przypadku nie wolno ci wprowadzać zmiany w niej ale jeśli chodzi o nadwozie to możesz zrobić co ci się podoba . Tak samo jak robi się repliki, by uniknąć problemów z rejestracją używa się podwozia z np. Toyoty MR2. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi