Miki Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Mam pyatnie :-) Czy ktoś przerabiał to gniazdo na europejskie,czy w ogóle się to opłaca ? Może lepiej kupić odpowiednią wtyczkę i zamontować ją przy przyczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ja u siebie zakładałem normalne (tzn europe) tylko trzeba pamiętać o tym że jest proble z wstecznym i kierunki zapalają się ze stopem dlatego poprowadziłem nową wiążkę z akumlatora troszkę roboty ale jest spokój wszystko działa jak należy :-D pozdrawiam Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja u siebie zostawiłem oryginalne gniazdo amerykańskie i kupiłem przejściówkę. Z jednej strony USA, z drugiej wolne kable. Na kable założyłem zwykłe polskie gniazdo. Plusy to takie, że nie ingerowałem w elektrykę pojazdu bardziej niż to konieczne (światła tylne EU), ponadto skończyły się wreszcie prośby tzw znajomych żeby coś gdzieś przeciągnąć (można raz czy dwa ale nie bez przerwy). Minus to ciągłe świecenie kierunków w przyczepie przez pare minut po zakończonej jeżdzie. W czasie jazdy działanie świateł jak najbardziej prawidłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Seba78: A gdzie kupiłeś taką przejściówkę ? Ja szukałem ale nie mogłem znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Zamówiłem ją razem z autem. Jak chcesz mogę zamówić jeszcze jedną, ale więcej na PW jak jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 W związku z tym że kolega RQF nie odpowiedział na PW mam do sprzedania jedną taką przejściówkę. Cena obejmuje kabelek i jego koszt transportu do Polski oraz zarobek ściągającego (to nie ja). Ostatecznie wynosi 170PLN za sztukę. (kabelki trochę ważyły więc i cena transportu troszkę wysoka) Niżej zdjęcie kabelków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi