Wojdat Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam dorwałem kiedyś fotę Dodga Rama z wielkim napisem na tylnej klapie "DODGE" postanowiłem zrobić to samo u siebie i co .... nie moge znaleźć tej fotki , dla poglądu moj znajomy grafik zrobił mi juz 2 propozycje , ale jakos nie widza mi się !!! (jestem wybredny) nie sa tak ładne jak tamta z foto ..... czy ma ktoś taka fotkę ?? tyłu ?? będe bardzo wdzięczny . Cytuj Corvette C4 86 383 stroker Fiat Doblo 1.9 TD Corvette C4 88 ..i zawsze jakiś Hemiacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam dorwałem kiedyś fotę Dodga Rama z wielkim napisem na tylnej klapie "DODGE" postanowiłem zrobić to samo u siebie i co .... nie moge znaleźć tej fotki , dla poglądu moj znajomy grafik zrobił mi juz 2 propozycje , ale jakos nie widza mi się !!! (jestem wybredny) nie sa tak ładne jak tamta z foto ..... czy ma ktoś taka fotkę ?? tyłu ?? będe bardzo wdzięczny . yyy.. może gdzieś mam, miałem taki napis ale się go pozbyłem :oops: jak znajde fotkę to wyślę Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojdat Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 tak wyszło mi się podoba Cytuj Corvette C4 86 383 stroker Fiat Doblo 1.9 TD Corvette C4 88 ..i zawsze jakiś Hemiacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ale masz rejestracje Wojdat :twisted: . pasuje do logo Dodge'a ... hehe. Jak zrobiłeś naklejkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojdat Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 znajomy grafik się męczył a ja byłem wybredny .... wreszcie mi się spodobało i ...się stało :) Cytuj Corvette C4 86 383 stroker Fiat Doblo 1.9 TD Corvette C4 88 ..i zawsze jakiś Hemiacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 No to teraz trzeba go jeszcze podnieść... zgodnie ogólnopojawiającą się tendencją na forum ;-) haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojdat Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 hehe narazie po ostatnich występach skończyła sie skrzynka... czeka na zasoby finansowe .... a "liftowac" go nie będę Cytuj Corvette C4 86 383 stroker Fiat Doblo 1.9 TD Corvette C4 88 ..i zawsze jakiś Hemiacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 hehe narazie po ostatnich występach skończyła sie skrzynka... czeka na zasoby finansowe .... Skrzynia biegów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojdat Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 od piva ;-) i .....biegów :cry: pierwszą łatwiej naprawić mam 100M do sklepu druga bardziej kosztowna Cytuj Corvette C4 86 383 stroker Fiat Doblo 1.9 TD Corvette C4 88 ..i zawsze jakiś Hemiacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A co sie dokladnie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojdat Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A co sie dokladnie stalo? dokładnie ..... to będę wiedział jak ja wyjmę a obecnie nie porusza się .....sam [ Dodano: 2011-02-08, 21:24 ] o dawno mnie nie było ..... skrzynka obalona .... wygrąlem bitwę :D tasma oraz bęben biegu wstecznego sie skonczyły ... od tego czasu jak pisalem wiele sie zminilo , na dobre oczywiście Ponton smiga ino szum ... Cytuj Corvette C4 86 383 stroker Fiat Doblo 1.9 TD Corvette C4 88 ..i zawsze jakiś Hemiacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi