fastqurak Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam jestem na forum nowy. Zakupiłem DODGE RAM 5.7 HEMI 1500 z 2007 roku po liftowej lampie. Sztuka dość świeża, bo ma przelot 20000 mil. Zrobiłem sam przegląd autka (oleje filtry, klocki, gumki, swiece) ale potrzebuje jakiegoś fachowca z komputerem w okolicy Pruszkowa (może być warszawa) Pali mi się jakiś błąd na desce i nie wiem od czego to jest, a ze mnie taki komputerowiec jak z koziej d*** trąba. Czytałem na forum coś o tym mds i nie wiem czy przez ten błąd auto mi wiecej pali. Miasto normalna jazda bez butowania 22 litry benzyny w trasie jadąc 100 zmieszcze sie miedzy 14-15 litrów benzyny. Domyslam się, że to spoko wynik, ale jak patrze po innych forumowiczach to ewidentnie ich bryki mniej jarają. Sory za spamowanie, bo wątek się może powtórzyć, ale proszę o wyrozumiałość i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Domyslam się, że to spoko wynik, ale jak patrze po innych forumowiczach to ewidentnie ich bryki mniej jarają. ... bo Ci inni mają jazdę w mieście pipidówce bez korków, niech przyjadą do największej pipidówki w Polsce to zaczną im palić jak trzeba. Nic nie kombinuj, w tej części Polski to normalne spalanie, a nawet bym powiedział, że chyba masz miękką nogę dla żelaźniaka. :lol: Błąd sprawdź najlepiej sam. Poszukaj w dziale Dodge. Tips & Trics Tam masz jak to zrobić. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 jezeli to tylko zwykle usuniecie bledu lub jego odczyt to chetnie pomoge, ostatnio kupilem kompa i u mnie w ramie dziala bardzo fajnie wiec napisz na pw i mozemy sie jakos spotkac w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Miasto normalna jazda bez butowania 22 litry To i tak Ci mało pali , wszystko jest w porządku. Drug ma rację z tym miastem, a reszta tych co twierdzą że w Warszawie ram im pali 14-15L są poprostu śmieszni, lub wyjeżdzają delikatnie puznym wieczorem tylko po to żeby polansować się z prędkością 40 na godzinę i pocykać fotki komutera spalania........... Zaś w godziny szczytu gdzie są największe korki przesiadają się w pazdzierze Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi