XyeXon Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Na wstępie chciałbym powitać wszystkich klubowiczów. Mam do Was zapytanie, otóż czy ktokolwiek mógłby mi pomóc znaleźć prawe drzwi przód i tył do Dodge Ram 1500 z 2004r. 4.7 V8. Najlepiej jakiś szrot albo kogoś kto zajmuje się sprowadzaniem takowych części najlepiej używane. Z góry wszystkim dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XyeXon Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wielkie dzięki MKmario. Już zapytanie do nich poszło o potrzebne elementy, ale nadal czekam na jakieś jeszcze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ja też Cię witam... :evil: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi