optyk19 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Mam zamiar założyć roletę na kipę myslę że to barzdziej praktyczne niż twarda zabudowa . W razie jakiejs wiekszej przewózki poprostu zwijam i koniec. Pytanie jest nastepujące czy te rolety są wodoszczelne ,może ktoś coś takiego posiada proszę o opinie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 DRUG chyba taką ma, nawet do sprzedania, o ile dobrze pamiętam. tylko pytanie do jakiego auta potrzebujesz, bo brak podpisu. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optyk19 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dodge ram 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 polecam lekturę wątku: http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=393 Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Nie, moja nie jest na sprzedaż. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 a to przepraszam, odniosłem wrażenie z poprzedniego wątku, że chciałeś sprzedać i zakupić sobie wysoka zabudowę. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 a to przepraszam, odniosłem wrażenie z poprzedniego wątku, że chciałeś sprzedać i zakupić sobie wysoka zabudowę. No to Ci się pokreciło na maxa, bo mam i jedną i drugą :-P i zastanawiałem się czy nie sprzedac wysokiej ... Echh, starość nie radość, nie przejmuj się, ja też kiedys będe stary :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi