WICIU Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam wszystkich szczesliwcow ktorzy maja juz DODGE RAM :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Powitać, powitać Kolegę. Może coś więcej na temat Ramika i jego właściciela. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 witamy:) Napisz jaki silnik itp Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WICIU Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No niestety jeszcze nie jestem na forum zeby sie poradzic i dowiedziec jaki wybrac Moze krutko opisze co mnie sklonilo do checi posiadania tego potwora lubie duze auta i jezdze BMW730 V8 myslalem ze to jes to dzwiek silnika moc i prowadzenie oraz wyglad az tu kiedys z przeciwka jakis potwor poczulem sie taki maly pirwsze skrzyzowanie i nawrotka za tym autem i z tylu napis DODGE oki do domu i poszukiwania znalazlem ceny no troche duzo dla mnie bendac w HOlandii troche mi przeszlo az tu slysze ryk czegos i zza budynku wylania sie RAM1500HEMI scisnelem renke dziewczynie i mowie slyszysz jak on chodzi bylem w szoku i powiedzialem jeszcze tylko musze sie przejechac i bende wiedzial no wrucilismy do polski i przejechalem sie HEMI 06r mialem takiego banana na papie ze niepamietam kiedy tak sie cieszylem wlasciciel mial radoche ze mnie i wtedy powiedzialem musze go miec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Wiciu widzę , że kręcą cie ewidentnie wielkie pojazdy i wielki silniki z przeznaczeniem na asfalt. Co byś nie kombinował i czym byś nie próbował jeździć to powiem Ci jedno. Dla ciebie stworzony jest po prostu RAM SRT10. Nie zastanawiaj się i nie pytaj dla czego . Kup go i tyle. Jak już go kupisz i przejedziesz się innymi Ramami to jeszcze bardziej będziesz z siebie zadowolony, że wybrałeś jedyny słuszny pojazd :twisted: Na dobry początek powiem tyle, że ten wielki potwór na każdych światłach zostawia wszystkie BMW nie M i niektóre Mki też. A jak jedziesz małą i cisną uliczką to włączają się alarmy w samochodach obok. I jeszcze to, że nikt nie będzie miał takiego wielkiego silnika jak Ty... nawet ja :-) Jedna wada ...4x2 :-/ u mnie to sprawa kluczowe , ale są tacy co im nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 W pelnie sie zgadzam z kolega Bullterierr. :-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WICIU Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Mozliwe ze masz racje ale sa drozsze i to juz za duzy silnik tam jest V10tak?Jestem nastawiony na HEMi a SRT zostawie jako kolejny cel gdy znudze sie tamtym jezeli to bedzie mozliwe.Chcialbym sie dowiedziec jak to jes z tymi silnikami 3.7/4.7 tzn. spalanie i osiagi czy dynamika a i czy tylko w HEMI byl stosowany system odlanczania 4 cylindrow MDS czy jakos tak I od ktorego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 a i czy tylko w HEMI byl stosowany system odlanczania 4 cylindrow MDS czy jakos tak I od ktorego roku MDS był stosowany od rocznika 2006, hemi jest dobre ,na początku robiło na mnie wrazenie ale jak to sie mówi "w miare jedzenia apetyt rosnie" i i dzis wybtał bym SRT-10, boje sie tylko tego ze lubie ruszyc spod swiateł troche szybciej, a przy takiej pogodzie jaką mamy obecnie SRT bedzie stało w miejscu:) A teraz załączam 4x4 i heja.... Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 a i czy tylko w HEMI byl stosowany system odlanczania 4 cylindrow MDS czy jakos tak I od ktorego roku MDS był stosowany od rocznika 2006, hemi jest dobre ,na początku robiło na mnie wrazenie ale jak to sie mówi "w miare jedzenia apetyt rosnie" i i dzis wybtał bym SRT-10, boje sie tylko tego ze lubie ruszyc spod swiateł troche szybciej, a przy takiej pogodzie jaką mamy obecnie SRT bedzie stało w miejscu:) A teraz załączam 4x4 i heja.... Eeee nie jest tak źle. Jak mam napęd na przód dopinany na sztywno więc tylko w sporatycznych sutyacjach na drodzą go włączam. Na dodatek mam opony AT i jednak moment obrotowy sporo większy od hemi a przede wszystkim z samego dołu. I jakoś jeżdzę. Jednak czasem są takie sytaucje , że trzeba bardzo szybko ruszyć z miejsca to 4x4 jak znalazł. A spalanie jest jednak sporo większe w SRT. A o mniejszych silnikach nie myśl bo to straszne muły są. Tylko Hemi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi