mposy Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 witam. Panowie prosze o pomoc!! jest mozliwosc szybkiego dorobienia kluczyka?zgubilem kluczyk od Ram'a 1500 95r auto stoi pod granica i czeka na sciagniecie go do domu. moze jest mozkliwosc szybkiego dorobienia klucza po numerze vin etc? Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbialek Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 No i jak Ci poszło z dorabianiem kluczyka ? Pytam bo mam tylko 1 egz. kluczyka i pilota. A wolał bym dorobić drugi komplet i nie wiem jak się za to zabrać ... :roll: Cytuj Dodge Durango 4,7 l. 2003, Magnum, AWD, gaz Solaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja mam Rama z 2004r. i poszedłem do punktu dorabiania kluczy przy supermarkecie i dorobiłem klucz za całe 15zł. Żadnych immobiliserów itp. Działa mi już ponad rok i musiałbym go złamać lub powycierać, żeby przestał :kasztan: mposy, sorry, że dopiero teraz to napisałem, ale jakos mi umknął ten temat. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbialek Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Jasne. Tylko, że jak kliknę pilotem (wisi sobie oryginalny - przy oryginalnym kluczyku), to się mi zamykają drzwi i załącza się alarm. I gdy próbuję otworzyć drzwi mechanicznie, kluczykiem, to mi wyje alarm... A więc powinienem dorobić i kluczyk i pilota. :?: :-/ I jeśli tak, to kto to zrobi... :?: Cytuj Dodge Durango 4,7 l. 2003, Magnum, AWD, gaz Solaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi