Boaa Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam szanownych pickupowców. Ostatnimi czasy zamontowałem w D22 roletę na pakę (podobna do okiennej antywłamaniowej) Wszystko działa zgodnie z założeniem dociążaona paka 50 kg możliwość zwiniecia i przewozu większych rzeczy . Stanąłem na jednej rzeczy , mianowicie zamknięcie burty , niestety nie było w oryginale. Zastanawiam się , czy któryś z Was nie przerabiał tematu ? W serwisie krzyknęli 500 za zamek i 300 za montaż więc szukam jakiś sensowniejszych rozwiązań . Dumam nad jakimś zamknięciem burtowym jak w przyczepach lecz wolałbym skonsultować to z Wami , może ktoś jakimś miłym pomysłem zaskoczy. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Hej, zapodaj jakieś zdjęcia czy rysunki by rozjaśnić bardziej o co biega. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi