Jonko Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam, W moim RAMie przydało by się lepsze nagłośnienie, nie wymagam za wiele ale pragnę czegoś lepszego niż mam, mało wiem na ten temat. Czy wy w swoich RAMach coś kombinowaliście w ten sposób, widziałem w SRT10 całkiem ładny zestaw, bodajże boston acustic, jakie wy macie zdanie na ten temat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Seba78 montował u siebie jakiś system audio/dvd i Kacpero także, zagadaj z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam, ja mam u siebie audio włąsnej roboty, całę nowe okablowanie zgodnie z zasadami i sztuką, okablowanie klasy średniej coby nie wydać majątku, głośniki infiniti, przód średnie i wysokie oddzielnie, tył mimo że się nie robi podobno, też średnie i wysokie oddzielnie plus bufer, wszystko napędzane dwoma wzmacniaczami JBL, jeden do głosników drugi do buffera, jeden kondzior 1FARAD, sterowane Clarionem bez kolorowych karuzeli, gra bardzo czysto i jak trzeba to głośno, całkowity koszt ok 3.500 pln plus 3 dni pracy, efekt końcowy super, jakby co to polecam się. Wszystko założone w oryginalne miejsca, z wyjątkiem ramki do mniejszego radia nic nie widać, a i moje lenistwo, miałem wykonać skrzynke do buffera pod kanape z tyłu ale jakoś od 2 lat nie chce mi się hehehe i jeździ z tyłu, w sumie nie przeszkadza :) Cytuj www.edbud.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi