mikers Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Mam pytanko do szanownego grona bo w wyszukiwarce nie znalazłem odpowiedzi, mam zamiar sobie zakupić jeden w w/w samochodów, upatrzyłem sobie pare sztuk za wielka wodą, moje zainteresowanie to f150 z silnikiem 5,4 lub ram 1500 5,7 oczywiście 4x4,rocznik 2009-2012 i tu pytanko, czy przebieg rzędu 200 kmil dla tych samochodów to dużo ? Czego można sie spodziewać po samochodzie z takim przebiegiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 mój ma 230000 mil i zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikers Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 dylemat rozwiązany, trafił sie ram 1500 ;) płynie se już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi