irontom Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dzien dobry, Mam na imie Tomek, mam juz duzo lat, ale od 10 roku zycia tylko rosne. Od wielu lat jezdze Jeepami i udalo mi sie nawet ostatnio zrealizowac marzenie posiadania auta z silnikiem V8. Od paru miesiecy chodzi za mna idea kupienia Forda F150 7mej generacji, najlepiej w zakresie rocznika 83-85, oczywiscie z V8. Auto potem mialoby byc doprowadzone do stanu "show truck", tak jak wyszlo z fabryki. W sumie to tyle :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Cytuj
suchorz Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Cześć !!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4
irontom Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Czesc! Tak jak patrze na posty tutaj, to jakbym z jeep.org.pl nie wyszedl ;) Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Rekomendowane odpowiedzi