TomiCSW Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 http://allegro.pl/extra-pickup-ford-f150-5-3v8-4x4-320km-1wl-zobacz-i5645462809.html Takie coś wyszukałem w internecie dziś. Miał ktoś z tym do czynienia może? Warto się zainteresować czy lipa? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 To spalanie od 11 litrów ,to chyba jak będzie jechał na lawecie,wydaje mi się. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 mam avalanche z takim silnikiem i takim układem zawieszenia Z71 22 litry gazu przy 120-130km/h jak coś Cię interesuje to pytaj Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Spalanie trochę przegięte, Tahoe 5.3 z tym samym silnikiem gdzie jest lżejsze i na oryginalnych kołach palił mi od 14 do 22 PB, Escalade 6.0 na 22 calach min. 20 max 30 LPG Co do osoby, która to auto sprzedaje to miał różne opinie, były i pozytywne i negatywne opinie więc dokładnie bym to auto zbadał, na zdjęciach ma najpiękniejsze auta na allegro, zawsze. Widzę, że we wnętrzu coś jest nakombinowane, nie wydaje mi się, żęby siedzenia były w dwóch różnych odcieniach tak samo jak i zaślepka air baga pasażera, mogę się mylić... Sprawdź działanie skrzyni biegów, reduktora, dyfra przedniego i tylnego, bo to dość kosztowne elementy tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 fullsize bez kanapy z przodu? łeee :roll: :twisted: Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 to ile pali te auto dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 i jak ile pali te auto proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi