peoplegroup Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Witam, chcielibyśmy wynająć samochód amerykański pick up na event w sierpniu. 4 weekendy od 9.08 (piątek odbiór rano, zwrot poniedziałek rano) Lub opcja wynajem od 9.08 do 2.09. Samochód będzie obrandowany logotypami klienta (w przypadku długoterminowego wynajmu folia, w przypadku wynajmu na weekendy – magnesy) Ma służyć jako pojazd który będzie przewoził fotel – symbol całej akcji i ekipę po Warszawie. Zestawiamy fotel w miejscach z dużym trafficiem ludzi, przeprowadzamy akcje ze zdjęciami na fotelu i zabieramy go w następne miejsce. Proszę wszystkich zainteresowanych o wysłanie ofert ze zdjęciem auta na adres artur.telma@peoplegroup.pl Pozdrawiam Artur Telma People Group 600-093-350 artur.telma@peoplegroup.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdoc Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 W 3 miejscach to nie za mało ? Napiszcie ile płacicie - bo tak to chętnych pewnie nie będzie :twisted: Quote Jeep V8 WJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
croochy Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Jak zrozumiałem chcecie sam samochód bez kierowcy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libre Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Ja mogę robić za kierowcą, bardzo lubię jeździć pickupami! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts