peoplegroup Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam, chcielibyśmy wynająć samochód amerykański pick up na event w sierpniu. 4 weekendy od 9.08 (piątek odbiór rano, zwrot poniedziałek rano) Lub opcja wynajem od 9.08 do 2.09. Samochód będzie obrandowany logotypami klienta (w przypadku długoterminowego wynajmu folia, w przypadku wynajmu na weekendy – magnesy) Ma służyć jako pojazd który będzie przewoził fotel – symbol całej akcji i ekipę po Warszawie. Zestawiamy fotel w miejscach z dużym trafficiem ludzi, przeprowadzamy akcje ze zdjęciami na fotelu i zabieramy go w następne miejsce. Proszę wszystkich zainteresowanych o wysłanie ofert ze zdjęciem auta na adres artur.telma@peoplegroup.pl Pozdrawiam Artur Telma People Group 600-093-350 artur.telma@peoplegroup.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 W 3 miejscach to nie za mało ? Napiszcie ile płacicie - bo tak to chętnych pewnie nie będzie :twisted: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Jak zrozumiałem chcecie sam samochód bez kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja mogę robić za kierowcą, bardzo lubię jeździć pickupami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi