kinsky1975y Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 http://tablica.pl/oferta/chevrolet-silverado-3500-6-5-td-CID5-ID1JTA7.html#93ce21ec18;r:;s: czyje to ? moze kogos z forum , cos mi sie kojarzy ta laweta Cytuj Toyota Tundra Ltd .5,7 Silver Shark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=1013&start=0 Tu gdzieś był. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 To jest chyba auto użytkownika mposy ale przecież niedawno było ono robione u natryskowego. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To jest chyba auto użytkownika mposy ale przecież niedawno było ono robione u natryskowego. dokładnie kondzio to moj samochod ale dawno nie aktualne ogloszenie. autko zostaje u mnie juz w calkiem innym wygladzie i mocą silnika wystawione bylo swiezo po sprowadzeniu jak w stajni były dwa pickupy :twisted: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinsky1975y Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 mposy, patrz Mateusz jaki ten swiat maly :-D Cytuj Toyota Tundra Ltd .5,7 Silver Shark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch_gdansk Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 i mocą silnika To się pochwal w odpowiednim dziale. Mam nadzieję że nie pożałujesz kaski na hamownię ;-) . Diablo mnie ciekawią prawdziwe osiągi tego silnika i podatność na mody tyle że weryfikowane w jakiś wiarygodny sposób :-P a nie tylko efekt "placebo" tzn RWHP i krzywa niutków . A w skrzyni biegów będziesz szukał poprawy osiągów czy zostaje seryjna? Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 mposy, patrz Mateusz jaki ten swiat maly :-D hehe dokładnie 8-) nic sie nie ukryje :-P [ Dodano: 2013-03-06, 18:33 ] i mocą silnika To się pochwal w odpowiednim dziale. Mam nadzieję że nie pożałujesz kaski na hamownię ;-) . Diablo mnie ciekawią prawdziwe osiągi tego silnika i podatność na mody tyle że weryfikowane w jakiś wiarygodny sposób :-P a nie tylko efekt "placebo" tzn RWHP i krzywa niutków . A w skrzyni biegów będziesz szukał poprawy osiągów czy zostaje seryjna? Duch wszystko poskładam do kupy i na pewno cos sie pochwale. zobacze jak z funduszami ale o skrzyni tez mysle pomalutku. :kasztan: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch_gdansk Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 To czekam z niecierpliwością. Jedna z moich ulubionych stron na temat tych diesli http://www.a1customs.com/a1_customs-gm-65_diesel.htm Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 To czekam z niecierpliwością. Jedna z moich ulubionych stron na temat tych diesli http://www.a1customs.com/a1_customs-gm-65_diesel.htm zadko spotyka sie wielbicieli tych silników... raczej moda jest na cummins'a , to tak jak w świecie rolniczym moda na john deer'a...:) cieszę się ze mam tu Kolegę co rownie pasjonuje sie w tych motorach :kasztan: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi