Gość Anonymous Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 A co? chcesz kupić????? To to samo co Dakota, tylko bez paki :) Fajna fura... ale lepsza z silnikiem 5.9. Mi osobiście Durango i Dakoty jak najbardziej przypadają do gustu.... polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Znajomy ma takiego tylko z silnikiem 4.7,jezdzi nim 5 lat i chwali sobie,czołg nie do zajeżdzenia. A moze z całkiem innej beczki- Navigator? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7992716 http://moto.allegro.pl/item682033946_klasa_i_elegancja_lincoln_navigator.html http://moto.allegro.pl/item681183626_navigator_2000_r_4x4_5_4_305_km_7_miejsc_tv.html Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 ..... w pelni offroad'owy ;-) a jest 4x4 ? Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 jest ! , nawet na tylnej klapie jest 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 fakt , ślepym :mrgreen: 8-) Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 mnie osobiście Durango bardzo się podoba myślę że będzie tańszy w eksploatacji niż Nawigator - większa dostępność części na pewno Nawigator bardziej wygodny i komfortowy - ale brałbym właśnie Durango :-D Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 MKmario, a co z Nissanem ? Ja bym brał tego durango, bardzo fajna fura!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nissan byl sie spalil.... - na zlom poszedl... To ja może słabo forum śledziłem , ale nic nie wiem :roll: Jak to się stało?? :shock: edit: juz znalazłem :roll: współczuje :-( ..... i namawiam na RAMa z Cumminsem pod maską :) A jak ubezpieczalnia to przyjęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ubezpieczony nie byl... mialem problem z jego ubezpieczeniem...marzy mi sie teraz TACOMA 4.0 ;) - ram jest za wielki - lubie po terenie smigac i czesto nie dam rady na moich sciezkach tym wielkoludem :D Fatalnie z tym ubezpieczeniem. Tyle kasy w plecy :(. A może nowy F-150? Jest mniejszy od Rama i Tundry a troszkę większy od starej Tacomy... no i ma V8 :twisted: . Ale Tacoma też fajna. Szczególnie ta nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Tacoma ładna :-D i nowa Thundra też klasa :lol: Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mario, a myslełeć o TYTANIE? Czy moze masz teraz awersje do Nissana? Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nooooo..... i o to właśnie chodzi!!!! A dolar coraz tańszy... :luz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi