kucaro Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Heyka Jest ktoś kto okleja auta reklamą ? Chciałem sie dowiedzieć ile orientacyjnie może kosztować oklejenie DOBLO reklamą razem z projektem. Może kto z forum robi takie i jeszcze w moim rejonie ? Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Raczej nie w Twoim regionie jestem :) ale - to wszystko zależy od projektu - Czy wystarczy samo logo na drzwiach, czy oklejamy całe auto, czy blaszak czy przeszklony itp. - Tak mniej więcej - oklejałem partnera ostatnio boki + na szyby owy* - wyszło coś koło 900 zł/netto. edit - owy - to taka folia z dziurkami - do środka nie widać ze środka widać ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 myślałem o rzuceniu tego na DOBLAKA (nie chce tu robic darmowej reklamy ) lewa i prawa strona a z tyłu jakis rider na drzwiach, coś jak ten zara mnie zbanują...... Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Kolega obklejeł kangoo całe i wyszło 3tyś zł, blaszak, zmiana koloru na KTM pomarańcz. No ale u mnie w Wro. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 3 koła ? ło w morde.... Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Projekt gratis - wyklejenie w zaleznosci od rodzaju klejenia, jesli chcesz na plaskich powierchniach typu szyby bez klejenia przetloczen nie wyjdzie bardzo duzo, a najlepiej jakbys podal kwote jaka chcesz przeznaczyc i zdjecie samochodu to cos wyliczymy i zaproponujemy Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi