rogallo1234 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam! czy ktorys z kolegow wie moze czy w lodzi badz okolicach ktoras firma wypozyczajaca auta ma w swojej flocie rama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 witam ja obdzwaniałem pod koniec roku wszystkie wypożyczalnie w rejonie łódzkim i żadna nie miała :-x chciałem wypożyczyć do jazdy próbnej i niestety :-( ale za to przy małej pomocy Sebastiana przekonałem się do zakupu :-D pozdrawiam Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogallo1234 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dzieki kacpero czyli juz wiem ze nie ma sensu szukac ale za to znalazlem w warszawie firme ktora posiada nowy model ramika :lol: jesli jest ktos chetny na przetestowanie najnowszego rama moge podac adres stronki ja osobiscie napewno sie skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Rogallo kiedy kupujesz swojego? No i na jaki model się w końcu zdecydowałeś? Nowy Ramik jest naprawdę bardzo ładny, ale proponuję poczekać jeszcze z rok to dowiemy się coś więcej na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A mi oprócz wnętrza nowy ram sie nie podoba- ten przód to nie to co ram 3 gen. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 dokładnie mnie najbardziej podoba się wnętrze czuć już powiew małego "luksusu" czego bardzo brakuje w poprzednim modelu :-x Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A mi oprócz wnętrza nowy ram sie nie podoba- ten przód to nie to co ram 3 gen. To jest po prostu kwestia gustu. Mi na przykład zupełnie się nie podoba 3gen po liftingu... no i ogólnie 3 gen jest taka średnia jak dla mnie. A najbardziej lubię oczywiście 2 gen. A w kwestii wnętrza to nowy jest totalna klapą , podobnie jak 3 gen zresztą. Nie znoszę nowoczesnych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 bullterrier jeden woli córke,drugi tesciową ;-) Dla mnie ten nowy ram z zewnatrz jest jakis taki delikatny, druga generacja tez biednie wyglada -mały gril,te małe swiatełka z przodu) zaczyna jakos wyglądac jak go sie podniesie ale i tak podniesiony ram 3gen bije go wyglądem na głowe. 3 gen jest podkreslam dla mnie strzałem w dziesiatke- wyglada jak czołg i to własnie lubie :-D W dzisiejszych czasach chyba kazdy chce odrobinę wygody i przyjemnosci dla oka i widze ze tu nowy ram sie postarał-wnetrze mi sie akurat bardzo podoba.zeby znalazło sie ono w 3gen byłbym szczesliwy :-) ja akurat chciałbym zeby w samochodzie było luxusowo bo duzo czasu w nim spedzam. Nowa Toyota Tundra ma kapitalne wnetrze. Podsumowujac wszystkie ramy łącznie z 3gen to prostaki az do bólu 8-) ale mimo wszystko cos w sobie......... Cummins 3gen :-D http://www.youtube.com/watch?v=Cqos9aKuSfQ pozdro Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 No sam widzisz Bodano, że to właśnie kwestia gustu i jest tak jak powiedziałeś , że jeden woli córkę ... . Nie twierdze, że 3 generacja mi się nie podoba. Wszystkie ramy bardzo mi się podobają. Co do 3gen po liftngu, to właśnie uważam, że jedyne co ten samochód osłabia to wytrzeszcz oczu... czli te wielkie światła, ale i tak mógłbym mieć takiego, głównie ze względu na silniki i skrzynie biegów. Ale uważam, że przód, czyli gril i światła najfajniejsze ma 4gen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 ok ja tam uważam że w aucie za ponad 100 tyś jakość wykonania i elementy plastki tą dragiczne :-( i dlatego mnie najbardziej podoba się ten nowy model - gdyż uważam że wiele już w nim poprawili :idea: Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Kacper jakbyś kupił sobie jakiegoś niemca to nie było by takiego problemu. dla mnie to jest fajne wnętrze Te nowe mnie tak denerwują , że wole zwykłą niepretensjonalną tandetę amerykańską z tanimi plastikami i skajowymi siedzeniami, albo zwyjczajną Corrole z 2000 roku niż jakieś nowe gówna w stylu pasat czy mercedes z pseudochromami albo pseudosatynowanymi pseudometalami i udają pseudo statek kosmiczny. Drażnią mnie takie samochody jak cholera. Nowe ramy (3 gen) są fajne , ale wnętrza tych samochodów dobijają mnie... nie podobają mi się wogóle. Zarówno 3 gen jak i 4 gen. A ogólnie im starszy jestem tym starsze samochody wolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 no tak ale to wnętrze ze zdjęć to już klasyka i nie podlega dyskusji Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi