Boczo Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 narodzil mi sie w glowie pomysl zabudowy z blachy ryflowanej na wysokosc dachu kabiny , lekki trapez. mysle ze bedzie to bardziej praktyczne niz plandeka tylko zastanwiam sie jak rozwiazac estetyke tylu. Chyba odpuszcze sobie jakiekolwiek okienka bo niezbyt mi sie podobaja w tego typu zabudowach. Do srebrnego koloru mysle ze taka blacha bedzie wygladac fajnie. jesli macie jakies zdjecia takiej zabudowy bylbym wdzieczny. bede wdzieczny rowniez za opinie. jest tez pomysl plandeki na ktorej nakleje duze logo dodga nie woze wiele rzeczy na pace a nad zabudowa mysle ze wzgledu na wyjazd na wakacje i zapakowanie gadzetow dziecka typu wozek wanienka:) Pozdrawiam Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Widziałem taką zabudowe ''taki trapez'' jeśli chodzi o wygląd dość średnio to wyglądało (jak chycel) natomiast z pewnością było to wytrzymałe. Jednak sporo zabawy przy projekcie i rzeźbieniu od podstaw. Ja bym spróbował z dopasowaniem ''góry'' od Poloneza trucka czy skody pickup. Groszowe sprawy a efekt wizualny byłby lepszy. Ewentualnie doszłoby trochę zabawy z włuknem szklanym i żywicą. Później okleić to folią w kolorze nadwozia i jest duża zabudowa. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 kurcze chyba faktycznie zostane przy plandece bo jest najbardziej praktyczna dla osoby ktora nic nie wozi ale jak juz wiezie to moze to byc wszystko. zabudowa z blachy lub sztywna plaska moze utrudnic przewoz czegos wysokiego plandeke zwijam rzuczam w kat i mozliwosci sa nieograniczone pozsotaje tylko kwestia ladnego nadruku na plandece i oczywiscie kwestia dobrej szczelenj pladneki macie moze cos fajnego i niedrogiego?? Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Jesli chodzi o plandeki ja współpracuje z tą firmą www.aliff.pl i zrobia Ci plandeke jaką chcesz, nawet ze zdjęciem teściowej jeśli potrzebujesz. Dobre mają ceny i jakość. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 mijam ich czesto bede musial zajechac i pogadac moze mi cos wyrzezbia:) dzieki Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi