blacksmoke Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ostatnio napotkałem na taką oto modyfikację forda f-150. http://www.impact9.com/Storms/storms.htm co wy na to ?? Mnie powaliło na kolana :lol: a w szczególności ten przedni zderzak :)22: Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ten zderzak służy do polowania na bawoly :mrgreen: Jak wpadnie na maskę to tylko przypiac żeby nie spadł i do rzeźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ... jest super, ale czy ma homologację z literką E? :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorro2 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi