bigboy_kk Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kurcze zawsze tak jest jak se cos zaplanuje to nie wyjdzie... zasadniczo cos wyszlo :-D MAM SYNA :-D nastepny zlot na BANK bede :-P Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Gratulacje!!! Nieobecność USPRAWIEDLIWIONA!!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kurcze zawsze tak jest jak se cos zaplanuje to nie wyjdzie... zasadniczo cos wyszlo :-D MAM SYNA :-D nastepny zlot na BANK bede :-P Taaa u mnie to samo. Tyle, że jak uczestniczy zlotu przeprowadzali poważne dyskusje to ja chwaliłem się wszystkim dookoła o 16mm fasoli w brzucholu mojej małżonki :-D Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Zdjecia zbiorowe.. :-) Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ja nawet nie wziąłem aparatu z domu tylko kamerę, przejrzałem wczoraj materiał, niestety jest dość kiepski ale może sklei się z tego kilka minut fajnego klipu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 czekamy większy materiał 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ale druga foto robi robotę :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Pare fotek przesłanych przez chłopaków. Reszta jeszcze dziś, bo muszę je pozmniejszać. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 CD. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Tak patrze na fury i patrze i jedne blachy jakies takie dziwnie mi znajome . Pogrzebałem po dysku i masz ci babo placek :). 2009.05.13 Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Krzysiu ma Rama fullsize'a, Jaber zawstydził Krzyśka - ma Blazera megafullsize'a :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Pięknie, trochę off roadu - podoba mi się, czekam na kolejne zdjęcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Tak patrze na fury i patrze i jedne blachy jakies takie dziwnie mi znajome . Pogrzebałem po dysku i masz ci babo placek :). To jeszcze nic w toyocie tacomie miałem OPO 90XX czyli gdzieś w wydziale komunikacji żeśmy sie mijali. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Pięknie się prezentują, jak stado wilków gotowych do ataku. Szkoda, wielka szkoda, że nie mogłem z wami być, ale myślę, że więcej nie dam się rodzinie i się pojawię. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 I pogoda dopisała :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Panowie a wybór pickupa spotkania? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wybory Pickupa zlotu oczywiscie byly i wygral Blacksmoke! Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Pogodę to musieliście sobie chyba zamówić na zlot :). Swoją drogą zobaczyć 10 full size pick up'ów na polskich drogach jest nie lada przeżyciem dla zwykłego śmiertlenika. Fajnie mieliście ! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Pogoda faktycznie sie udala! Najfajniej jednak bylo na pustyni,moze na zdjeciach ten piasek nie robi wiekszego wrazenia ale latwo nie bylo.. :-) Jedynie Blacksmoke smigal tam jak po aswalcie.. Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Pogoda faktycznie sie udala! Najfajniej jednak bylo na pustyni,moze na zdjeciach ten piasek nie robi wiekszego wrazenia ale latwo nie bylo.. :-) Jedynie Blacksmoke smigal tam jak po aswalcie.. Wbrew pozorom nie miał, aż tak łatwo. Masa Cumminsa wciskała go w ten piasek i kopał się jak cała reszta, przewagę swoją zazmnaczył brakiem poszanowania dla zawieszenia maszyny i nie bał się rozpędzić na tych wertepach, dzięki czemu wjeżdżał na górę z rożpędu. Poczułem to na własnej skórze jak na jednej nierówności zawaliłem głową w sufit po to żeby potem walnąć doopą w siedzenie i zbić kręgosłup. Było sooooooper :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Pogoda faktycznie sie udala! Najfajniej jednak bylo na pustyni,moze na zdjeciach ten piasek nie robi wiekszego wrazenia ale latwo nie bylo.. :-) Jedynie Blacksmoke smigal tam jak po aswalcie.. Wbrew pozorom nie miał, aż tak łatwo. Masa Cumminsa wciskała go w ten piasek i kopał się jak cała reszta, przewagę swoją zazmnaczył brakiem poszanowania dla zawieszenia maszyny i nie bał się rozpędzić na tych wertepach, dzięki czemu wjeżdżał na górę z rożpędu. Poczułem to na własnej skórze jak na jednej nierówności zawaliłem głową w sufit po to żeby potem walnąć doopą w siedzenie i zbić kręgosłup. Było sooooooper :-D w skrócie heavy duty a tak naprawdę to masa robi swoje czasami się przydaje ale czasami i przeszkadza tam bardziej przeszkadzała ;-) Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Za małe kółeczka panowie. blacksmoke, a że tak spytam spóściłeś mu powietrza trochę? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Za małe kółeczka panowie. blacksmoke, a że tak spytam spóściłeś mu powietrza trochę? :-P nie było na to za bardzo czasu a na dodatek dosyć mroźny wiaterek. Chciałem upuścić bo w sumie prawy zaoferował swój kompresor, jednak i tak chłopaki zebrali się dosyć szybko więc odpuściłem "upuszczanie". (ale za to każdy dał rade o własnych siłach wdrapać się z powrotem na górę) Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Krzychu czy "sir" który się pojawił przed Twoim nickiem to jakiś przedrostek czy tytuł ??? :shock: chciałbym poznać jego historię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Burdy,popatrz lepiej co Ty masz przed swoim nickiem!! :-) Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi