Skocz do zawartości

ZSP 11-13.02.2011 - wrazenia, zdjecia, opowiastki... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze zawsze tak jest jak se cos zaplanuje to nie wyjdzie... zasadniczo cos wyszlo :-D MAM SYNA :-D

nastepny zlot na BANK bede :-P

RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM

BLUE SKY :-)

www.biderman.pl

Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Kurcze zawsze tak jest jak se cos zaplanuje to nie wyjdzie... zasadniczo cos wyszlo :-D MAM SYNA :-D

nastepny zlot na BANK bede :-P

Taaa u mnie to samo. Tyle, że jak uczestniczy zlotu przeprowadzali poważne dyskusje to ja chwaliłem się wszystkim dookoła o 16mm fasoli w brzucholu mojej małżonki :-D

Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie.

Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D

http://kamar-tech.pl/

Opublikowano

ja nawet nie wziąłem aparatu z domu tylko kamerę, przejrzałem wczoraj materiał, niestety jest dość kiepski ale może sklei się z tego kilka minut fajnego klipu.

Opublikowano

Tak patrze na fury i patrze i jedne blachy jakies takie dziwnie mi znajome .

Pogrzebałem po dysku i masz ci babo placek :).

2009.05.13

1.jpg

3.jpg

Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .

Opublikowano
Tak patrze na fury i patrze i jedne blachy jakies takie dziwnie mi znajome .

Pogrzebałem po dysku i masz ci babo placek :).

To jeszcze nic w toyocie tacomie miałem OPO 90XX czyli gdzieś w wydziale komunikacji żeśmy sie mijali.

Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!!

Ford kuga 2,0 '15

Opel vivaro 2,0 '11

Opublikowano

Pięknie się prezentują, jak stado wilków gotowych do ataku. Szkoda, wielka szkoda, że nie mogłem z wami być, ale myślę, że więcej nie dam się rodzinie i się pojawię.

DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4

Opublikowano

Pogodę to musieliście sobie chyba zamówić na zlot :). Swoją drogą zobaczyć 10 full size pick up'ów na polskich drogach jest nie lada przeżyciem dla zwykłego śmiertlenika.

Fajnie mieliście !

Ram 5.7 hemi TRX4 2006

Opublikowano

Pogoda faktycznie sie udala! Najfajniej jednak bylo na pustyni,moze na zdjeciach ten piasek nie robi wiekszego wrazenia ale latwo nie bylo.. :-) Jedynie Blacksmoke smigal tam jak po aswalcie..

post-539-15323755074198_thumb.jpg

Dodge Ram 1500 4x4

Opublikowano
Pogoda faktycznie sie udala! Najfajniej jednak bylo na pustyni,moze na zdjeciach ten piasek nie robi wiekszego wrazenia ale latwo nie bylo.. :-) Jedynie Blacksmoke smigal tam jak po aswalcie..

Wbrew pozorom nie miał, aż tak łatwo. Masa Cumminsa wciskała go w ten piasek i kopał się jak cała reszta, przewagę swoją zazmnaczył brakiem poszanowania dla zawieszenia maszyny i nie bał się rozpędzić na tych wertepach, dzięki czemu wjeżdżał na górę z rożpędu. Poczułem to na własnej skórze jak na jednej nierówności zawaliłem głową w sufit po to żeby potem walnąć doopą w siedzenie i zbić kręgosłup. Było sooooooper :-D

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Wbrew pozorom nie miał, aż tak łatwo. Masa Cumminsa wciskała go w ten piasek i kopał się jak cała reszta, przewagę swoją zazmnaczył brakiem poszanowania dla zawieszenia maszyny i nie bał się rozpędzić na tych wertepach, dzięki czemu wjeżdżał na górę z rożpędu. Poczułem to na własnej skórze jak na jednej nierówności zawaliłem głową w sufit po to żeby potem walnąć doopą w siedzenie i zbić kręgosłup. Było sooooooper :-D

w skrócie heavy duty

a tak naprawdę to masa robi swoje czasami się przydaje ale czasami i przeszkadza tam bardziej przeszkadzała ;-)

00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT

Gość Anonymous
Opublikowano

Za małe kółeczka panowie. blacksmoke, a że tak spytam spóściłeś mu powietrza trochę? :-P

Opublikowano
Za małe kółeczka panowie. blacksmoke, a że tak spytam spóściłeś mu powietrza trochę? :-P

nie było na to za bardzo czasu a na dodatek dosyć mroźny wiaterek. Chciałem upuścić bo w sumie prawy zaoferował swój kompresor, jednak i tak chłopaki zebrali się dosyć szybko więc odpuściłem "upuszczanie". (ale za to każdy dał rade o własnych siłach wdrapać się z powrotem na górę)

00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT