RQF Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam czy ktoś wie jak odblokować wszystkie funckje komputera działają tylko nie które tak jak ilość paliwa w baku i spalanie nie działa sterowanie przy kierownicy tempomatów i sterowanie radiem, nie działa też immobiliser. Sprowadziłem go niedawno ze stanów nie wiem czy potrzebny jest jakiś kod mam dwa piloty a funkcje w nich to otwieranie zamykanie i panic Proszę o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 2 takie same piloty tak :?: czyli jakby 2komplety kluczyków... Sterowanie z kierownicy tempomatu i radiem... a kupiłeś go bezwypadkowego i czy nie miał zmienianej kierownicy :?: Często jest tak, że jak wybuchnie poducha i później wstawia się zaślepkę, to już niestety nie dopilnują goście i nie podłączą kabelków w kierownicy albo jest to tak ropierdzielone, że się nie da. A jak nie działa immobiliser tzn. że nie możesz go odpalić tak :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 8 Listopada 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam czy ktoś wie jak odblokować wszystkie funckje komputera działają tylko nie które tak jak ilość paliwa w baku i spalanie nie działa sterowanie przy kierownicy tempomatów i sterowanie radiem, nie działa też immobiliser. Sprowadziłem go niedawno ze stanów nie wiem czy potrzebny jest jakiś kod mam dwa piloty a funkcje w nich to otwieranie zamykanie i panic Proszę o pomoc ! Ja też mam Ramika 2007 w wersji SLT. Komputer ma następujące funkcje: średnie zużycie paliwa na 100 km, licznik (odometer), czas jazdy( timer) , ilość kilometrów do przejechania na paliwie w baku, temperature na zewnątrz funkcje wskazań: w milach, kilometrach, stopniach celcjusza oraz farenhajtach. W kierownicy masz tylko tempomat. Jak go odpalasz to raczej imobilajzer działa. Też mam dwa piloty z tymi samymi funkcjami. No i witamy na forum PICKUPKLUB :mrgreen: Zrób zdjęcie środka swojego Ramika, może bardziej będziemy mogli pomóc Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RQF Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dziękuje za odpowiedź mam takie sam funkcje jak Ty które podałeś + tom hulk do ciągniecia przyczep na kierownicy oprócz tempomatu jest sterowanie radiem, co oznacza że jeżeli tempomat jest włączony to immobiliser jest włączony ? Samochód jest z listopada 2007 r. i ma czysty carfax także wykluczona jest jakakolwiek kolizja. Wysyłam zdjęcia jeszcze raz proszę o pomoc. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 4 Zdjęcie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Listopada 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dziękuje za odpowiedź mam takie sam funkcje jak Ty które podałeś + tom hulk do ciągniecia przyczep na kierownicy oprócz tempomatu jest sterowanie radiem, co oznacza że jeżeli tempomat jest włączony to immobiliser jest włączony ? Samochód jest z listopada 2007 r. i ma czysty carfax także wykluczona jest jakakolwiek kolizja. Wysyłam zdjęcia jeszcze raz proszę o pomoc.Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 4 Zdjęcie 4 Tow Haul - funkcja skrzyni biegów do holowania przyczep lub przewożenia ciężkich ładunków. W kierownicy masz tylko tempomat. Immobilajzer nie ma nic współnego z tempomatem. Masz jakieś problemy z odpalaniem że się pytasz o immobilajzer? Masz wajche w podłodze od reduktora ? czy to wersja 2WD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RQF Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Tak to wersja 2WD i nie mam problemu y odpaleniem ale autoalarm niedziala i niektore funkcje tak jak prawidłowe wskazania spalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Listopada 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 autoalarm nie działa bo go nie ma, sgnał dzwiękowy jest tylko przy funkcji PANIC i zamykaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi