bigboy_kk Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam mam problem z wycieraczkami Dzialaja ale : Musze przekrecic na pierwsze oczko Nie dzialaja czasowe nawet jak wroce z oczka na czasowke to wycieraczki chodza non stop mozecie cos pomoc w tej kwesti?? co wymienic naprawic ?? Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
jaber Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Przejmujesz się duperelami :) ja nawet nie mam prawego ramienia i jak przystało na stare auto tylko dwa tryby szybki i wolny hehehhe. Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
japacz Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Sprawdziłbym przełącznik zespolony. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
mercg Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Witammam problem z wycieraczkami Dzialaja ale : Musze przekrecic na pierwsze oczko Nie dzialaja czasowe nawet jak wroce z oczka na czasowke to wycieraczki chodza non stop mozecie cos pomoc w tej kwesti?? co wymienic naprawic ?? dziekuj bogu za to co masz , ja mam tylko ręczną :mrgreen: Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04
bigboy_kk Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Przejmujesz się duperelami :) ja nawet nie mam prawego ramienia i jak przystało na stare auto tylko dwa tryby szybki i wolny hehehhe Taki wypas mam w taczce Daihatsu :) a to auto to dla mnie salonka wiec wszystko musi grac :) japacz, Sprawdziłbym przełącznik zespolony Myslisz o tej dzwigni przy kierownicy :) Zeby to sprawdzic to trzeba by bylo inny w to miejsce wstawic Cos jednak nie jest tak z tymi wycieraczkami Wlaczylem je na ten tryb czasowy i nic jechalem jechalem jechalem i nic sie nie wlaczylo Moze je sie jakos inaczej wlacza nie kumam tego Jak wlacze na bieg czasowy i wcisne spryskiwacze to dzialaja w trybie czasowym ja juz tego nie kumam wytlumaczcie mi to ?? Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
Rekomendowane odpowiedzi