bigboy_kk Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam mam problem z wycieraczkami Dzialaja ale : Musze przekrecic na pierwsze oczko Nie dzialaja czasowe nawet jak wroce z oczka na czasowke to wycieraczki chodza non stop mozecie cos pomoc w tej kwesti?? co wymienic naprawic ?? Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Przejmujesz się duperelami :) ja nawet nie mam prawego ramienia i jak przystało na stare auto tylko dwa tryby szybki i wolny hehehhe. Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Sprawdziłbym przełącznik zespolony. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witammam problem z wycieraczkami Dzialaja ale : Musze przekrecic na pierwsze oczko Nie dzialaja czasowe nawet jak wroce z oczka na czasowke to wycieraczki chodza non stop mozecie cos pomoc w tej kwesti?? co wymienic naprawic ?? dziekuj bogu za to co masz , ja mam tylko ręczną :mrgreen: Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboy_kk Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Przejmujesz się duperelami :) ja nawet nie mam prawego ramienia i jak przystało na stare auto tylko dwa tryby szybki i wolny hehehhe Taki wypas mam w taczce Daihatsu :) a to auto to dla mnie salonka wiec wszystko musi grac :) japacz, Sprawdziłbym przełącznik zespolony Myslisz o tej dzwigni przy kierownicy :) Zeby to sprawdzic to trzeba by bylo inny w to miejsce wstawic Cos jednak nie jest tak z tymi wycieraczkami Wlaczylem je na ten tryb czasowy i nic jechalem jechalem jechalem i nic sie nie wlaczylo Moze je sie jakos inaczej wlacza nie kumam tego Jak wlacze na bieg czasowy i wcisne spryskiwacze to dzialaja w trybie czasowym ja juz tego nie kumam wytlumaczcie mi to ?? Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi