GlongV8 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Panowie.Zaczyna świtac naddzieja że popyt na PB i ON zacznie spadać.A to dzięki tym samochodom. http://moto.onet.pl/1637001,1,chevrolet-przyspiesza-dystrybucje-volta,artykul.html?node=2 Oby jak najszybciej ludzie zaczeli tym jezdzić.I jak najwięcej ludzi.Wtedy zostanie dla miłośników V8-V10 więcej PB. :mrgreen: Paliwo stanieje.Zresztą już zaczeło tanieć.W końcu jakiś mózg zatrybił ze wieczne podwyżki to droga do nikąd. http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Orlen-ucieka-od-5-zlotych,wid,13093392,wiadomosc.html?ticaid=1bb5b A więc czekajmy cierpliwie i zbierajmy kasę na nowe V8-V10-V12-V24.... :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejwitt Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Glong twoj optymizm jest zajebiscie niepoprawny, ale i zajebiscie zarazliwy hehe :) trzymam kciuki co by ten Volt sie sprzedawal :) i zeby bylo tak jak napisales :) Quote Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlongV8 Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 Juz tak mam.. Zasypiam przy pracującym młocie pneumatycznym i muszę łyknąć litra coca-coli. A gołąbek na parapecie jak zamruczy to się zrywam bo za głośno on mruczy. Wszystko na odwrót :-D Więc w czasie kryzysu ja się cieszę ze już tak ujowo jest że teraz to już tylko będzie lepiej... I to juz za chwilę.. :-D ALLELUJA I DO PRZODU PANOWIE ! WIOSNA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted February 2, 2011 Administrators Report Share Posted February 2, 2011 taa :mrgreen: , a ja sie zapytam czy w waszych branżach też jest taka bryndza :-/ bo w mojej okiennej to niedługo bedziemy kientom dopłacać żeby był ruch w interesie :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtarster Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 taa :mrgreen: , a ja sie zapytam czy w waszych branżach też jest taka bryndza :-/ bo w mojej okiennej to niedługo bedziemy kientom dopłacać żeby był ruch w interesie :mrgreen: U mnie jest OK bo PITy ludzie zaczynają rozliczać a poza tym startuję z nową branżą, na którą jest dość spory popyt w okolicy. Odpukać nie narzekam :-) Jeszcze mi się córa albo syn za 7 miesięcy urodzi to już w ogóle bajka !! :-D Quote Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Paliwo stanieje.Zresztą już zaczeło tanieć.W końcu jakiś mózg zatrybił ze wieczne podwyżki to droga do nikąd. W związku z kryzysem w Tunezji i Egipcie paliwo ma iść w górę. Każdy powód jest dobry, żeby zarobić. :evil: Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 a ja sie zapytam czy w waszych branżach też jest taka bryndza Wszyscy mówią, że żarcie i ubrania zawsze będą schodzić, bo ludzie muszą jeść i się ubierać, a tymczasem ja ledwo na opłaty wyrabiam, a o pensji to narazie zapominam. Bryndza jak sk....syn. Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtarster Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Paliwo stanieje.Zresztą już zaczeło tanieć.W końcu jakiś mózg zatrybił ze wieczne podwyżki to droga do nikąd. W związku z kryzysem w Tunezji i Egipcie paliwo ma iść w górę. Każdy powód jest dobry, żeby zarobić. :evil: dziś w radiu słyszałem, że mimo sytuacji w Egipcie i mimo tego że cena za baryłkę jest powyżej $100 to ceny na ORLENIE powinny pójść w dół...coś mnie się wierzyć nie chce :roll: Quote Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdAm Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 taa :mrgreen: , a ja sie zapytam czy w waszych branżach też jest taka bryndza :-/ bo w mojej okiennej to niedługo bedziemy kientom dopłacać żeby był ruch w interesie :mrgreen: W firmie lecimy na oparach... Quote DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit373 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 u mnie tragedii nie ma, ale kokosy to nie te co dwa lata temu. może zrobimy temat, co kto w czym robi i co by sobie pomóc? Quote Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 może zrobimy temat, co kto w czym robi i co by sobie pomóc? Pomysł dobry, ale wątpie żeby ktoś z Was się do mnie po kiełbasę na śniadanie pofatygował hehe :-D Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit373 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 może zrobimy temat, co kto w czym robi i co by sobie pomóc? Pomysł dobry, ale wątpie żeby ktoś z Was się do mnie po kiełbasę na śniadanie pofatygował hehe :-D ale ja z kolei mogę załatwić taniej płytki i inne pierdoły do łazienek, a to czasem niezła cyfra na różnicy wychodzi. Quote Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtarster Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ja mogę rozliczyć PITa lub wypełnić wniosek o zwrot różnicy VATu budowlanego :-) Mam biuro rachunkowe, które teraz opuszczam i przerzucam się na kanały. Quote Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawy Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Tak Marcin Ja Też twierdzę że Przyszłość jest w kanałach !! :-D po latach pracy na wysokości przez ostatnie 4 czyszczę wentylacje więc inspekcje robotem nie są mi obce !! A temat CZYM SIĘ ZAJMUJEMY myślę że byłby na czasie.. Quote www.tmtwentylacja.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
tritrans Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Pomysł fajny Ja co prawda w jakiś sposób się ujawniłem ale możliwe ze nikt na to nie wpadł a więc odkrywam karty. Zajmuje sie transportem i od marca 2010 mam wypozyczalnie samochodów dostawczych. Ale pomysł niestety nie za bardzo sie sprawdza w Opolu, bo to taka większa wioska. www.tritrans.eu Pozdrawiam Tritrans Krzysiek Quote Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogut999 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 U mnie powinno iść ale,niestety jak u reszty bryndza jak cholera... Niestety też w tej chwili ledwo co na opłaty jest... Quote BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonko Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ja tam ogólnie to z paliwówką lecę, dokładnie z LPG, a teraz również odpala się kolejny interes. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ja tam ogólnie to z paliwówką lecę, dokładnie z LPG, a teraz również odpala się kolejny interes. :-D No to na hasło pickupklub.pl na 50% upustu możemy liczyć? :kasztan: Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonko Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 HAHAHA, mogłem nie ujawniać :kasztan: okej chłopaki, upust zawsze znajdziemy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek69 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 taa :mrgreen: , a ja sie zapytam czy w waszych branżach też jest taka bryndza :-/ bo w mojej okiennej to niedługo bedziemy kientom dopłacać żeby był ruch w interesie :mrgreen: Sebastian!!! A Jakie Ty okna robisz??? Dej, że co na PW!!! Może się coś z tego uda wystrugać!!! Ja jak pewnie niektórzy wiedzą, zajmuję się wierceniami (studnie, geotechnika, geologia... itp, itd) Prócz tego - uzdatnianie wody, i instalacjie wodne. czyli wszystko co mokre prócz moczu i innych fekalii, bo mnie mdli ;-) . Kryzys dopadł i nas, ale jak na razie się nie dajemy. Najgorsze co nas spotyka to Zaje....ste opóźnienia w płatnościach. Wiecie sami co to znaczy - podatki, zus itp. Najważniejsze, że jeszcze zawsze uda się jakoś uzbierać na wypłaty dla ludzi, inaczej kaplica. Quote http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted February 9, 2011 Administrators Report Share Posted February 9, 2011 nie okien nie robie, produkujemy akcesoria do produkcji okien, czyli wszystko to co nie wiadać a jest w oknie. Głównie dla producentów okien, więc jakby na forum był jakiś kierownik produkcji lub zaopatrzeniowiec fabryki okien to chetnie sie do niego uśmiechne i gwarantuje ze moja oferta bedzie dużo lepsza niz konkurencji ;-) . Owe fabryki cienko przędzą, pracuja 3-4 dni w tygodni i to na jedna zmiane, brak zamówień, ludzie poprostu nie maja pieniedzy na okna :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cromik Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Jak ktoś chce okna to do mnie, ale tylko drewniane ;) Ogólnie sprzedaje materiały budowlane i wykończeniowe. Że tak powiem w styczniu masakra jakaś, jak nigdy nie narzekam tak teraz mnie strzela już. Dobrze, że w Lutym jakieś ruchy są. W Zielonej Górze na kilka dużych firm budowlanych jedna ma co robić, reszta siedzi i na pół gwizdka coś działa. Jeszcze przetargi trwają miesiące, a jak się jeszcze ktoś odwoła to już po ptokach, zima wstrzymuję roboty i tak każdy byle do wiosny dotrwać. A o płatnościach to już szkoda gadać. Quote Fiat Croma MKI 2.0 turbo i.e. Fiat Croma MKI 3.0 V6 Fiat Stilo Abarth 2.4 20V Renault Espace IV 2.2 Dci http://fundacjabono.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted February 11, 2011 Administrators Report Share Posted February 11, 2011 Owe fabryki cienko przędzą, pracuja 3-4 dni w tygodni i to na jedna zmiane, brak zamówień, ludzie poprostu nie maja pieniedzy na okna bo to polska jest - wyslalem zapytania ofertowe na stolarke okienna do np drutexu (to chyba potentat okienny w skali polski) - zamowienie na ok 150.000 zl i nikt nawet nie odpisal - a niby kryzys mamy i powinno sie lapac kazdego, kto tylko sie odezwie Drutex nr1'. Samowystarczalny, dla gigantow export jest najwazniejszy, w polsce miela pieniadze wiec moze dlatego dzialaja powoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdAm Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 A ja ciosam siekierą http://aklink.pl/ Quote DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Hurtownia Elektryczna - najtaniej w całej Wielkopolsce ;-) www.At-Krotoszyn.pl oddział - Środa Wlkp Quote PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts