japacz Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam miłośników auta z paką. Mam na imię Mariusz i jestem z południa Polski. Formalnie Kraków, rodzinnie Podbeskidzie, a ostatnio wywiało mnie na jakiś czas w okolice Zgorzelca (Lubań) - stąd szeroko rozumiane południe kraju;). Moja zabawka to Ford F-150 z 94 roku, silnik V8 302 cale czyli 5 litrów, napęd 4x4, krótka kabina i krótka paka. Pozdrawiam i mam nadzieję, że forum będzie rosło w siłę :up: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Listopada 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witamy setnego forumowicza i jego F-150 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrop Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witaj japacz. Ładne cacko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Witalis :luz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 No to jubileusz :-) Proponuje "setke" z okazji setnego :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ale mi się trafiło :-D Dzięki za ciepłe przyjęcie. Z okazji tej setki przy okazji jakiegoś następnego zlotu stawiam browara. 100 klubowiczów = 100 browarów = 5 skrzynek... Dobrze, że mam pickupa :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witamy! No i trzymam za słowo w tymi skrzynkami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi