japacz Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam miłośników auta z paką. Mam na imię Mariusz i jestem z południa Polski. Formalnie Kraków, rodzinnie Podbeskidzie, a ostatnio wywiało mnie na jakiś czas w okolice Zgorzelca (Lubań) - stąd szeroko rozumiane południe kraju;). Moja zabawka to Ford F-150 z 94 roku, silnik V8 302 cale czyli 5 litrów, napęd 4x4, krótka kabina i krótka paka. Pozdrawiam i mam nadzieję, że forum będzie rosło w siłę :up: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Listopada 2008 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Witamy setnego forumowicza i jego F-150 :-D Cytuj
Syrop Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Witaj japacz. Ładne cacko... Cytuj
engel Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 No to jubileusz :-) Proponuje "setke" z okazji setnego :-)))) Cytuj
japacz Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Ale mi się trafiło :-D Dzięki za ciepłe przyjęcie. Z okazji tej setki przy okazji jakiegoś następnego zlotu stawiam browara. 100 klubowiczów = 100 browarów = 5 skrzynek... Dobrze, że mam pickupa :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Witamy! No i trzymam za słowo w tymi skrzynkami ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi