Skocz do zawartości

Silverado 1500 po lekkim gradobiciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przymierzam się do zmiany rozmiarów pickupa z Rangera na fulsajz. Od dłuższego czasu śledzę różne pojawiające się ogłoszenia ale masakra. Moją uwagę zwrócił: http://motobabes.moto.gratka.pl/tresc/chevrolet-silverado-5-3-314km-5-3-benzyna-2008r-11899959.html#f683a283cbba121f,1

cena jakby dosyć dobra, ale no własnie napisane jest że po lekkim gradobiciu. W tym tygodniu poproszę o nr vin. Jeśli powiedzmy byłby sprawdzony, niebity i posiadał kilka nielicznych wgniotów czy warto kupowac takie auto. Czy powiedzmy później nie zacznie wychodzić rdza etc.? :-(

Ford Ranger 2007

Opublikowano

pit373 ma rację, SILVERADO na zdjęciach na milion procent NIE MA przedniego napędu. Jest to wersja 2WD. Nie posiada w ogóle przełącznika do zmiany napędów. Z lewej strony kierownicy jest przełącznik świateł. Przełącznik napędów powinien znajdować się z prawej strony kierownicy pod kratką nawiewu gdzie obecnie jest mały schowek.Mam takiego samego ale 4x4. Jak takiego kupisz to bój się zimy :) Nie da się tym jechać tylko z tylnym napędem w warunkach zimowych jakie panują w naszym kraju.

2007 CHEVY SILVERADO Z71 5.3 V8

Opublikowano
Jak takiego kupisz to bój się zimy :) Nie da się tym jechać tylko z tylnym napędem w warunkach zimowych jakie panują w naszym kraju.

Spoko, w pickupie 4x4 bez obciążenia tylnej osi tez nie jest za wesolo (szczgólnie na ubitym sniegu), ja mam 2 WD i snieżną zimę spokojnie przejechałem, wrzucilem nie na, ale za tylny most 300 kg i hulał. A tak się martwiłem przed zimą, pisałem o tym w Showroomie

Chevrolet Cheyenne C3500, Crew Cab MY 1998

Opublikowano

Ja śmigam na samym tyle z pusta paką i nie stwierdziłem problemów z jazdą w zimie .

Jeździ się tak samo jak Tahoe na samym tyle ogólnie mało kiedy zapinam 4x4 bo jakoś wolę sam tył przynajmniej można gdzieś wejść bokiem .

Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .

Opublikowano
Ja śmigam na samym tyle z pusta paką i nie stwierdziłem problemów z jazdą w zimie .

Jeździ się tak samo jak Tahoe na samym tyle ogólnie mało kiedy zapinam 4x4 bo jakoś wolę sam tył przynajmniej można gdzieś wejść bokiem .

Mam podobny styl jazdy, 4x4 tylko jak potrzebny na gwałt.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Tak tez lubie boczkiem ale jak czuje nad tym kontrole ale z lekkim tylemi 350 KM to nie za bardzo mozna miec kontrole jak juz sie pusci to sie kreci :)

RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM

BLUE SKY :-)

www.biderman.pl

Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy

Opublikowano
Tak tez lubie boczkiem ale jak czuje nad tym kontrole ale z lekkim tylemi 350 KM to nie za bardzo mozna miec kontrole jak juz sie pusci to sie kreci :)

Można, można, tylko nie trzeba deptać w podłogę przy poślizgu,a dozować gaz jak dziecku kaszkę, zeby się nie zadławiło i nie zaczęło płakać ze zbyt wolnego karmienia. :kasztan:

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano
dozować gaz jak dziecku kaszkę, zeby się nie zadławiło i nie zaczęło płakać ze zbyt wolnego karmienia

Tego bede sie dopiero uczyl :lol: :-D

A jesli chodzi o jazde to wiadomo ze mozna i dozowanie delikatne potrzene :-P bo inaczej baczek murowany :lol:

RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM

BLUE SKY :-)

www.biderman.pl

Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy