jaber Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 W galerii foto już były ale tu tez dam . Wyprodukowany i dostarczony armii w 1976 w nadal w armii 1985 ale zrobili mu kompletny remont po ichniemu czyli wszystko pomijając ramę i budę wymienili na nowe :). Dodge W200 / m880 Prod. 1976 Silnik - 318 ( 5.2) na paru pierdołach Mopar performance Skrzynia - Torqueflite 727 Reduktor - NP208D Mosty - Dana 60 , Dana 44 Oponki - BFGoodrich AT 35x12,5x16,5 Instalacja Gazowa IPMCO ( działa niesamowicie i ssie :) 20l/100 ) Wydech dualny do tego zrobiony H-Pipe i takie foty porównawcze z przypadkowym f150 Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlongV8 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ładny.Jest w nim jakaś taka nuta nostalgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Cud, miód malina i orzeszki :luz: Jest śliczny. Do pełni szczęścia jeszcze polakierowałbym albo obszył na nowo kierownicę ;-) Która z resztą też jest bardzo ładna. Co do widoku pod maską - no proszę, reduktor przymocowany do silnika, krótki przewód zasilający do miksera... Można zaryzykować, że reduktor nie dość, że szybciej się nagrzewa bo jest wpięty w układ chłodzenia dość blisko silnika to jeszcze zimą raczej nie grozi mu oszronienie. No, no ciekawe co by na to powiedziała większość gazowników :-) A ja z kolei jestem ciekawy jak z czasem będą znosić drgania silnika miedziane przewody zasilające ;-) IMO najładniejsze auto jakie do tej pory pojawiło się na forum ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Znoszą już te drgania dość długo bo na tej instalce nie śmiga od dziś. Większość gazowników myślę że bardzo by się dziwiła że taki mały reduktor i brak mixera nad gaźnikiem . BTW gaźnik Rochester Quadrajet mam w domu :). Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek 7.4 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zajebisty klasyk , super prezencja , też lubie te stare proste kwadraciaki , fajne te pierwsze fotki zapodałeś Jaber Cytuj chevy silverado 7.4 v8 sold pontiac firebird 5.0 v8 chrysler 300c 3.5 v6 dodge ram 4.7 v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ładniejszego pick up'a na forum nie widziałem !. Piękne klasyczne linie, nic w wyglądzie nie jest przesadzone. Tak trzymać i gratuluje zabaweczki!! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 A ja powiem tak, ten ram ma takie smaczki ze aż chce się go mieć, jest piękny, charakterystyczny i ten kolorek :-D . Kiedys na allegro widzialem serie i nie wzbudzała takiego mojego zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Na otomoto jest takie coś: Też ładny materiał na samochód ale cena nieco odstrasza. Jak się ma W200 do W500? Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Na otomoto jest takie coś:Obrazek Też ładny materiał na samochód ale cena nieco odstrasza. Jak się ma W200 do W500? tzn ? Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No bo w opisie masz, że Twój to W500, a ten z ogłoszenia to W200. Chociaż w temacie wątku jest już W200... To jak to w końcu jest? Tutaj pełny link do tego z otomoto. To podobno też rocznik '76. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 tak to jest ze jakaś literówka w podpisie była . w500 to ciężarówka . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No to teraz mi wszystko pasuje :-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i oczywiście taki klaksonik płynie już . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Napisz mi na PW jaki koszt jest takich hornów. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 szlak by to zaczęło się kurde no większe opony mi po głowie chodzą :) :pala: Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Fotki boskie... Mega światło :-D Cytuj Uwielbiam zapach napalmu o poranku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Pytanie mam kontrolne ? Czy ktoś by był zainteresowany Dodgem a pytam bo kumpel któremu sprzedałem moje stare GMC musi je sprzedać a ja nie chciał bym żeby trafił w jakieś inne ręce ,mam do tego czarnego diabła sentyment straszny i wolał bym odkupić ale na tą chwilę nie mam kasy jedyne rozwiązanie to sprzedaż dodga i dlatego powstało to pytanie czy ktoś byłby zainteresowany ? Skłania zdania w stylu :):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No i dziś przyleciał muflon i jedynie słuszne blachy . Nie ma to tamto ciemno było śnieg padał ale zamontować musiałem :):):) Jak dla mnie najlepszy emblemat Dodga oczywiście oryginał i taki był montowany seryjnie . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ładny, odrazu rośnie wartość sentymentalna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Teraz z tym co porobiłem to chyba nie ma opcji na rozstanie sie z Ramikiem :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Mój ulubiony muflonik, mam takiego na tapecie w telefonie :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 wersja dzienna / zimowa :):) [ Dodano: 2011-04-27, 23:54 ] No i podsufitka naprawiona :):):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi