abtarster Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Panowie powiedzcie mi jak zbudowany jest przedni chromowany zderzak w wersji 02-05. Chcę sobie w końcu założyć ale jedni mówią, że do chromowanego jest jakaś belka pod spodem (wiem, że belka jest w plastikowym) inni mówią, że tylko dwie łapy. Może mi ktoś powiedzieć jak to jest zbudowane i co muszę kupić ?? Albo ślepy jestem albo nie potrafię patrzeć na schematy :shock: Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Na forach Dodgea z U.S. na pewno coś jest ze zdjęć chromowanego zderzaka, jeżeli nic nie znajdziesz, nie problem by mi było wejść dzisiaj pod swojego mastodonta i wykonać kilka zdjęć na założonym zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Na forach Dodgea z U.S. na pewno coś jest ze zdjęć chromowanego zderzaka, jeżeli nic nie znajdziesz, nie problem by mi było wejść dzisiaj pod swojego mastodonta i wykonać kilka zdjęć na założonym zderzaku. Ok będę miał chwilę to przeglądnę. Jak nie znajdę to dam znać. Dzięki. EDIT: Zuzcar wszystko mi już powiedział czekam teraz na cenę :-/ Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 abtarster, ze względów gustowych wybierasz zderzak z chromami ? Mnie się podoba Dodzia w czerni, wkrótce może powymieniam elementy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 abtarster, ze względów gustowych wybierasz zderzak z chromami ? Mnie się podoba Dodzia w czerni, wkrótce może powymieniam elementy : ) Oryginalnie mój RAMik jest w chromie ale w USA zaliczył lekkiego dzwona z latarnią. Kumpel go sprowadził i założył plastikowy zderzak (nawet bez belki ) po czym rozjechał sarnę. Teraz zderzak jest pospinany opaskami i nie wygląda ładnie. Chcę założyć taki jak ma być. Jak już uporam się z mankamentami z przeszłości to zastanowię się nad sprzedażą. Jak sprzedam to dobrze jak nie sprzedam też dobrze. Osobiście też mi się podoba RAM cały w czerni i na takiego właśnie chciałbym zmienić no i chciałbym 2500. Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi